Özhaseki: Üçüncü sefer aday ama daha projesi yok!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, CHP Adayı Mansur Yavaş'ı projesi olmamakla eleştirerek, "Üçüncü sefer aday olan arkadaşımız daha bir proje söylemedi. İki ay boyunca durmadan sıkıştırdım, 'Kardeşim adaysın ama ne olur projeni söyle.' Hayır proje yok, sıkıştığı yerde bulduğu adamlara bol vaat." dedi.

Özhaseki: Üçüncü sefer aday ama daha projesi yok!
Özhaseki: Üçüncü sefer aday ama daha projesi yok!
GİRİŞ 03.03.2019 16:24 GÜNCELLEME 03.03.2019 16:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Özhaseki, Yenimahalle ilçesinde Kardelen Konut Yapı Kooperatifi Üst Birliği tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Mesleğinde uzman 30 kişilik ekiple Ankara ile ilgili çalışmalara başladıklarını ifade eden Özhaseki, "Ankara'da vatandaş bizlerden neler bekliyor, neler yapabiliriz, Ankara'yı nasıl büyütebiliriz; Ankara ticarette, sanayide neler yapabilir, turizmde nasıl bir kazanç elde edebilir ve 5 sene sonra Ankara'yı bir başka kent haline getirmek için neler planlamalıyız çalıştık." diye konuştu.

Özhaseki, dağıtılan kitapçıklara projelerini yazdığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Raylı sistemlerle ilgili, ulaşımla ilgili ne yapacağımız, 13 yerde millet bahçesi yapacağız nerelere kuracağımız, kültür sanat projelerimizin neler olduğu belli. 19 Mayıs Stadyumu yerine yaptıracağımız stadımızın projesini bile yaptırdık, Cumhurbaşkanımıza arz ettik, kabul etti. Yakında temeli atacağız, onu da yazdık. Kadınlarımız için hangi mahallelerde kreşler yapacağımız, birkaç saatliğine de olsa işi olan hanımefendinin çocuğu bırakabileceği çocuk oyun evlerine kadar yazdık."

Mehmet Özhaseki, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı projesi olmamakla eleştirerek şunları kaydetti: 

''Üçüncü sefer aday olan arkadaşımız daha bir proje söylemedi. İki ay boyunca durmadan sıkıştırdım, 'Kardeşim adaysın ama ne olur projeni söyle.' Hayır proje yok, sıkıştığı yerde bulduğu adamlara bol vaat, kim geldi, bol vaat. Televizyoncular sıkıştırınca dedi ki, 'Ya olmaz olur mu projem, en büyük projem su parasını ucuzlatmak. Onu da zaten Mustafa Başkan yaptı.' dedi. Su parasını ucuzlatmaksa, Mustafa Başkan da yaptıysa senin projeler bitti, milleti oyalama, o zaman milleti niye oyalıyorsun kardeşim.''

YORUMLAR 13
  • angaralııı 5 yıl önce Şikayet Et
    O değilde bir dönem birbirlerine küfredip , savundukları değerleri karşılıklı kabul etmeyenler şimdi birlikteler !! Bu solcu arkadaşlar nasıl içlerine sindirip mansur a oy atacaklar ??? partinizde Ankaraya layık olacak hiç mi aday yokta sizinle ve değerlerinizle zıt bir adamı aday yaptılar ?? yoksa kemal beye birileri böyle mi emir verdi !! ? mansur u aday göstereceksin diyenlere kılıçdaroğlunun ne gibi gebeliği var !! ???
    Cevapla
  • Ahmet Esat 5 yıl önce Şikayet Et
    Tek projesi Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı çünkü 30 yaşın altında olan gençler siyasi deyince sadece Recep Tayyip Erdoğan biliyorlar bu omurgasız ne CHP ne İp ne de Hdp flamaları ile toplantı yapamıyor her kesimden oy toplamaya çalışıyor yeter ki Erdoğan gitsin. ABD AB gibi müttefik görünüp düşmanların isteği eski Türkiye. Yaltaklanacak el pençe divan duracak onlarda güya sevecek yemezler yedirmeyiz inşallah hak ettikleri yere sandıklara gömülecekler
    Cevapla
  • M.Ali Efendioğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    ONLARIN projeleri Türkiye'yi TÖKEZLETMEK, kıymetli BAŞKANIM..
    Cevapla
  • KADER 5 yıl önce Şikayet Et
    Kayseriyi Kayseri yapan Hasekidir. Ankara için iyi bir başkan olur hayırlısı.
    Cevapla
  • Kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben Ankara ile ilgili CHP bir projesini dinlemiştim o da 29.000 çalışanı olan belediyeye 30.000 kişi alacaklarmış tabi ki onun da ayrıntısı yok her halde bütün çalışanları işten çıkarıp yerlerine kendi adamlarını alacaklar.
    Cevapla
  • kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim onlara bu firsati vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı