Metiner'den yeni parti açıklaması...

Mehmet Metiner, eski AK Partili isimlerin yeni bir parti kuracağı iddialarına ilişkin 'Erdoğansız AK Parti kumpasının başını çekenler şimdi kılık değiştirerek yol kesmeye çalışıyor' iddiasında bulundu.

Metiner'den yeni parti açıklaması...
Metiner'den yeni parti açıklaması...
GİRİŞ 03.03.2019 16:45 GÜNCELLEME 03.03.2019 16:45
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, eski AK Partili isimlerin yeni bir parti kuracağı iddialarına ilişkin "Erdoğansız AK Parti kumpasının başını çekenler şimdi kılık değiştirerek yol kesmeye çalışıyor" dedi.

 

 

'HEP ÖZGÜL AĞIRLIK EDEBİYATI YAPTINIZ'

Mehmet Metiner, Star'da yayımlanan yazısında Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kuracağı iddialarına ilişkin "Reis makam verdiğinde çok iyiydi değil mi? (...) Çıktığınız makamlardan inmek zorunda kaldığınızda da tekrar parti genel başkanlığı ve dolayısıyla başbakanlık koltuğunun sizin için hazırda tutulmasını isteyen sizdiniz. Hep 'özgül ağırlık' edebiyatı yaptınız. İsim vererek kamuoyu karşısında Reis'i 'tek adam' ve 'diktatör' diye suçladınız" ifadelerini kullandı.

 

 

Metiner, yazısında hedef aldığı isimlerin daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "en yakınında, en tepe yöneticiler" olarak bulunduğunu belirterek "Kurucu baba ve büyük adam pozlarında yaptığınız şeye bakın" dedi.

YORUMLAR 24
  • Musafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence ülkede doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilecek bir muhalefet gerekli.. selamlar..
    Cevapla
  • Azmi Polat 5 yıl önce Şikayet Et
    Etme bulma dünyası Mehmet kardeş. Eden mutlaka ama mutlaka bulacaaaaak! Bu ALLAH'ın kanunudur. Erbakan'a edenler buldu da Erdoğan'a edenler bulmayacak mı?
    Cevapla
  • Veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Isterlerse tüm dünyayı arkalarına alsınlar istedikleri kadar parti kursunlar hepsi boş. Allah doğru olanlarla beraber ama onlar anlayamamış.
    Cevapla
  • anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    amaclari fazla degil 2_3 puan almalari ak partiyi %50nin altina ceker buda yeni sistemde şer cephesine yeter herkes istedigi bakanlik ve kurumlardan hak alir mesela hdp milli savunma bakanligi varin gerisini siz düşünün
    Cevapla
  • anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    sağ oy bloğunu parcalarken şer cephesini tek cati altinda toplamaya çakışıyorlar son darbeyide gul ve ekibi vurmayi planlıyor Allah şer lerinden korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri