30 isim hakkında gözaltı kararı verildi!

Ankara'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan 19'u aktif görevde olan 30 subay ve astsubay hakkında gözaltı kararı verildi.

30 isim hakkında gözaltı kararı verildi!
30 isim hakkında gözaltı kararı verildi!
GİRİŞ 05.03.2019 09:41 GÜNCELLEME 05.03.2019 10:29

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, daha önceki operasyonlarda yakalanan ve etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan şüphelilerin ifade ve teşhisleriyle örgütle bağlantısı belirlenen Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan bir yüzbaşı, bir teğmen ve 28 astsubay hakkında gözaltı kararı çıkarıldığı belirtildi.

Kararın ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı.

BİR OPERASYON DAHA

Ankara'dan bir operasyon haberi daha geldi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ByLock'u kullandıkları tespit edilen, aralarında kamu çalışanlarının da bulunduğu 34 kişi hakkında silahlı terör örgütü üyesi olma suçundan gözaltı kararı verildi.

Savcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, operasyonla şüphelilerden 23'ünü gözaltına aldı. 

Zanlılar ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi, diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü