5 kişiyi öldüren saldırganın hedefinde 4 kişi daha varmış

Başakşehir ve Esenyurt'ta 5 kişiyi öldüren saldırganın amcası, "Hedefinde 4 kişi daha vardı" dedi.

GİRİŞ 07.03.2019 16:32 GÜNCELLEME 07.03.2019 16:59
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bir yıl önce cezaevinden çıkan Şinasi Gürkan, 3 adreste 2'si öz oğlu olmak üzere 5 kişiyi öldürdü. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

 

 

16 yıl önce alacak verecek meselesi yüzünden Başakşehir'de iki kardeşini öldüren Şinasi Gürkan, yaklaşık bir yıl önce cezaevinden çıktı. İki oğlu ile birlikte Esenyurt Süleymaniye Mahallesi'nde yaşamaya başlayan Şinasi Gürkan önce bacanağı Alihan Tiz'i ve oğlu Erdal Tiz'i daha sonra kardeşi Mühendis Gürkan'ı ve öz çocukları Göksal Gürkan ile Gökmen Gürkan'ı öldürdü. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

"HEDEFİNDE 4 KİŞİ DAHA VARDI"

 

 

Adli Tıp Kurumu önünde konuşan Şinasi Gürkan'ın amcası Mehmet Gürkan, "Bu bir felaketti. Hem karşı tarafı hem bizim tarafı hem evladını vurdu. Karşı tarafın canını yaktı. Allah kimsenin başına getirmesin. Hedefinde 4 kişi daha vardı. Ama ben izin vermedim, çocuklara haber verdim. Saat gece 03.30 - 04.00 gibi yakalamış getirmişler. Şu anda acımız çok. Ben öz amcasıyım. Yıllardır ona iyi bir insan olması için tembihte bulunuyorum. Cezaevinde hiçbir zaman gidip görmedim ve sevmedim. Şaşırmış, keşke çocukları vurduktan sonra intihar etseydi. Bu kadar üzülmezdim. Eşinden boşanmıştı, eşini kimin vurduğunu bilmiyorum. Çocuğun biri askerden izine gelmiş, öteki de okuyordu. Kızı Kars'tan aradı beni. 'Babam amcamı vurmuş, haberin var mı' dedi. O anda ben karakola gittim ve gerçeği öğrendim" dedi.

YORUMLAR 12
  • dr.özcan 5 yıl önce Şikayet Et
    iki tane,hemde yakınlarını öldür 15 yıl yat,ne Müslüman ne hıristiyan,hiçbir ülkede böyle bir adaletsizlik görülmemiş şey,el vijdan kardeşim,nerde o müebbet cezası,bunu uygulayan hakime,vijdanına sormak lazım,bence bu sosyal yapı ve toplum yapımızı bozmaya yönelik kasıtlı biranlayış,kesin.
    Cevapla
  • tatvanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    devlet lanet Avrupa kriterleri yüzünden idam getirmediği sürece daha çok kişinin canı yanacak..
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gündemde ise bir türlü bitmeyen af ceza indirimi falan filan tartışması talebi ise bitmiyor..
    Cevapla
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey akıl sahipleri, sizin için kısasta hayat vardır. Bu sayede adam öldürmekten sakınırsınız. Bakara.179
    Cevapla
  • Yilmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adalet sisteminde kalan o dört kişi 15 yil bekleycek maalesef.Zira bu öldürülen 4 kişi daha önce öldürülen 2 kişiden sonra 15 yıllık bir mahpus hayatını beklemişlerdi.YaSabir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...