Fatihliler Regaip Kandili özel programında biraraya geldi!

AK Parti Fatih Kadın Kolları'nın düzenlediği Regaib Kandili Özel programı Fatih Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Fatihliler Regaip Kandili özel programında biraraya geldi!
Fatihliler Regaip Kandili özel programında biraraya geldi!
GİRİŞ 08.03.2019 01:19 GÜNCELLEME 08.03.2019 01:19

Rahmeti bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve kandil sohbetiyle girilen Regaib Kandili Özel programında davetliler arasında yapılan çekilişle 1 kişiye umre hediye edildi.

Mübarek üç aylardan Recep ayının ilk cuma gecesi olan Regaib Kandili Özel programında konuşan AK Parti Fatih Kadın Kolları Başkanı Nurhan Çalık, “Peygamberimizin (S.A.V) “Allah'ım, Recep ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına kavuştur." Duasıyla ulvî bir yolculuğun başlangıcı olan 3 ayların ve Allah’ın mağfiretinin, engin lütuf ve kereminin üzerimize sağanak sağanak yağdığı bu mübarek Regaib Gecesinin bereketinden nasiplenebilmeyi yüce Rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.

Regaib Kandili Özel programında Yazar Abdülkadir Akgündüz’ün, müslümanlar için 3 ayların faziletini vurguladığı unutulmaz sohbetiyle, mübarek gecelerden birine ismini veren “Regaib” kelimesinin, güzel şeyleri arzu etmek, istemek, elde etmeye gayret etmek anlamlarına geldiğine ve bu gecede ibadet etmenin, tövbe etmenin önemine dikkat çekildi.


Çok sayıda Fatihlinin katıldığı programda Regaib Kandili niyetiyle okunan yasinler, fetih sureleri, hatimler ve 1 milyon salavat-ı şerifenin duası yapıldı. Davetliler arasında yapılan çekilişle 1 kişiye umre hediye edilen programda duygu dolu anlar yaşandı..

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!