Son isim de yakalandı! Çete resmen çökertildi...

Ankara'da kendilerine "Mayalılar" ismini veren ve çökertilen hırsızlık çetesinin son üyesi yakalandı.

GİRİŞ 09.03.2019 06:37 GÜNCELLEME 09.03.2019 09:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık  Büro Amirliği ekipleri, 4 Mart Pazartesi günü bir kişiye ait yaklaşık 100 bin  lira paranın bulunduğu çantayı alıp kaçan kapkaççının yakalanması için çalışma  başlattı.

 

 

Olayın yaşandığı çevredeki bina ve iş yerlerinin güvenlik kamerası  kayıtlarını incelemeye alan ekipler, çantayı alıp kaçtığı belirlenen cezaevi  firarisi Garip Mayalı'yı (25) takibe alarak, bulunduğu araçta yakaladı.

Garip Mayalı'nın Ankara'da kendilerine "Mayalılar" ismini veren  ve  çökertilen hırsızlık çetesinin son üyesi olduğu belirtildi.

 

 

Mayalı'nın hırsızlık, kapkaççılık, uyuşturucu madde temin etme, mala  zarar verme, başkasına ait kimlik ve kimlik bilgilerini kullanmak gibi 45 suç  kaydının ve 17 yıl da kesinleşmiş infaz cezasının bulunduğu öğrenildi.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece 4 ayrı  dosyadan tutuklandı.
 

YORUMLAR 6
  • cevat 5 yıl önce Şikayet Et
    Mayalı'nın hırsızlık, kapkaççılık, uyuşturucu madde temin etme, mala zarar verme, başkasına ait kimlik ve kimlik bilgilerini kullanmak gibi 45 suç kaydının ve 17 yıl da kesinleşmiş infaz cezası var ama adam yeni yakalanıyor ...terörist başı gibi aranılması lazım bu kişinin
    Cevapla
  • hemmet 5 yıl önce Şikayet Et
    İDAM olmadan bu sorunlar kökten çözülmez. Bünyeye giren mikrobu, virüsü nasıl ilaçla yok eder, rahatlıyorsak, bunlarda ülkenin mikropları, virüsleridir. Yok etmezsen, bunlarla yenileri türer. Bunları ne yaparsan yap islah edemezsin.
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    adamin 17 yil yatari var cezaevinden kaciyo enteresan kaciyo ve suc islemeye devam ediyor bu daha enteresan
    Cevapla
  • serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    ceza evi firarisi diyor akla ilk gelen o kadar korunaklı yerden nasıl kaçar. mahkumlara ev izni verilmesi sadece Turkiyede mi var merak ettim
    Cevapla
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    Cezaevi firarisi ? Nasıl bir ülke olduk ? Suç işler hakim bırakır , es kaza hapse girse hapisten kaçar. Nasıl oluyor bu işler ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı