Azerbaycan'da meydana geldiği belirtilen bir kazaya ait görüntüler dehşet uyandırdı. Görüntülerde otoyolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne kızın, geçip geçmemek konusunda kararsızlık yaşaması sonucu gerçekleşen facia izleyenleri dehşete düşürüyor.

Yorumlar 47 Yorum Var
  • Abdurrhaman 14.03.2019 17:29
    trafikde asla teredut etmeyeceksin
  • vatandaş rıza 14.03.2019 15:46
    içim gitti perişan oldum izlediğime pişman oldum bende şoförüm o yüzden asla sürat yapmam ne olur sürat yapmayın eğer o şoför 90 km.süratle gitseydi bu kaza asla olmazdı haberin başlığına bakın terettüt eden sadece kadın değil şoförde terettüt etmiş..
  • Almanya 10.03.2019 01:11
    Araba uzak mesafeden fark Edip selektör yapıyor fakat hızda bir azaltma yok.. Anne karar değistirip geriye gittiği halde şoför kurtarma payı olsa da kasıtlı gibi üstlerine sürüyor tekerlerden duman geliyor artık frenleme veya gaza yüklenmemi bilemem..
  • Almanya 10.03.2019 01:06
    Pelin hanıma katılıyorum.. yaya sol şeritten çıkarken.. şoför sağ şerit Bos iken oraya otomatik olarak yönlenmeliydi.. kasıtlı yayaların üstüne sürüyor sanki.. Allah yardım etsin yavru ve Anneye
  • Mustafa Cakmak 10.03.2019 00:46
    Kadın haketmiş diyen şahsiyete sesleniyorum. Senin eşin çocuğun aynı duruma düşse bu kadar ruhsuzca konuşur muydun? Ben onu merak ediyorum. Adam hız kesmeden yol şerit vb. kuraldan bihaber yayayı yanıltıyor. Haketmiş diyenlerin yayaya saygıdan bihaber olduğunu düşünüyorum. Yaya yanlış yapabilir. Yolda köpek gördüğünde ne yapıyorsun? Yavaşlıyorsun değil mi yola atılabilir diye? Köpeğin canı falan umrunda değilde maksat tamponun ezilmesin. Yaya insan olunca önemsiz durum mu oluyor? Akli sorunu olan bir insanla muhatap olma ihtimalin veya acısı bir derdi olan bir insan olma ihtimali yok mudur? Lütfen yorum yaparken aklınızı başınıza devşirin.
Daha fazla yorum görüntüle