Taksiciyi rehin alan kadın, polislere zor anlar yaşattı

Aydın’da bir taksici kendisini rehin alan kadın müşteriden polislere sığınarak kurtuldu. Elindeki bir not kağıdına yazılmış sureyi sürekli okuyan kadın, polislere zor anlar yaşattı. İlginç olay kameralara da yansıdı.

GİRİŞ 09.03.2019 17:11 GÜNCELLEME 09.03.2019 17:35
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Nazilli’den bir taksiye binerek Aydın’a gitmek istediğini belirten 30 yaşlarındaki bir kadın Aydın’a geldiğinde taksi ücretini ödeyip taksiciyi rehin alarak kendisini bırakmamasını istedi.

 

 

Kadının garip tavırlar sergileyip araçtan inmemesi üzerine Efeler ilçe merkezindeki Kent Meydanı’nda bulunan polis noktasına gelen taksici, zor durumda olduğunu belirterek polisten yardım istedi. Kadının taksiciden ayrılmak istememesi üzerine polis, taksiciyi taksiden indirip polis otosuna bindirerek koruma altına aldı.

Elindeki notu sürekli okuyan ve uzun süre polislere zor anlar yaşatan genç kadın bölgeye gelen diğer polislerin yardımı ile ekip otosuna alınarak hastaneye götürüldü.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar bilinçsiz ve anlayışsız bir millet olduk böyle.Bu kardeşimiz korkmuş ,manevi sıkıntı yaşıyor, ve her türlü şerden ,Allah’a sığınıyor.Okuduğu sure Nas suresi.Bu tür vakalarda yaklaşım profesyonelce yapılmalı.Kadın ve Erkek Polis ler ve vatandaşlar bilinçsiz yaklaşım sergiliyorlar.Orada bir sağlık ekibi ve psikiyatristin olması gerekirdi.Bu şekil tukaka derdest edilmesi hiç uygun olmamış.
    Cevapla
  • vatandaşş 5 yıl önce Şikayet Et
    üzüldüm ya kadına...aklı gitmiş birseyler musallat olmuş
    Cevapla
  • tecrübe 5 yıl önce Şikayet Et
    kadın psikiyatrik hasta bahar ayları sık görülür. Allah şifa versin. Bilinç altında bu durumdan çıkmak için mücadele veriyor. kendisine kim dediyse üç harfliler olduğunu düşünerek Felak ve nas surelerini okuyarak kurtulmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • cekmekoylu 5 yıl önce Şikayet Et
    kadin ajan sozde tv ye cikip islam dinini kotuletmeye terorist gostermeye calisiyor polislerde bayan polis eksikliginden kadina dokunamiyor boyle durumlarda 2 bayan polis kadini alip araca bindirmeli
    Cevapla
  • Canım Türkiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Araştırın. Seçim arifesinde bunu yapmışsa mutlaka CHP üyesidir
    Cevapla
  • Yami 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten yediğine içtiğine dikkat et.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu