Yalçın Topçu: Kandil ve Pensilvanya'yı sevindirmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Güdül'de düzenlenen konferansta konuştu. Topçu, "Kandil’i ve Pensilvanya’yı sevindirip siyasi istikrarımızı bozdurtmayacağız" dedi.

Yalçın Topçu: Kandil ve Pensilvanya'yı sevindirmeyeceğiz
Yalçın Topçu: Kandil ve Pensilvanya'yı sevindirmeyeceğiz
GİRİŞ 10.03.2019 15:42 GÜNCELLEME 10.03.2019 15:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Güdül'de düzenlenen konferansta konuştu: "Siyah ile beyaz kadar farklı siyasi fikire mensup olanları bir araya getirip 12 Eylül cellatlarının bile beceremediği ‘karıştır-barıştır’ operasyonunun bir benzeri ile karşımıza çıkarttıklarına oy vererek Kandil’i ve Pensilvanya’yı sevindirip siyasi istikrarımızı asla bozdurtmayacağız."

 

 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Yerli Düşünce Derneği’nin düzenlediği “Yerel Siyaset Yerli Düşünce” konferansı için gittiği Ankara’nın Güdül ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Programa Güdül Belediye Başkanı Havva Yıldırım, Cumhur İttifakı Güdül Belediye Başkanı adayı Muzaffer Yalçın, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Eşen, MHP Güdül İlçe Başkanı Mehmet Duran, Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Sakin Gökmen, Güdül halkı ve basın mensupları katıldı. Konuşmasında Cumhur İttifakının Türkiye’nin milli tarihi, milli vicdanı, istiklali, istikbali ve istikrarının adresi olduğunu belirten Topçu “Cumhur İttifakının temeli 15 Temmuz’da yedi düvelin maşalarına karşı şehadeti göğüsleyen büyük Türk milleti tarafından atılmıştır. Yerli ve milli olan bu ittifak Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli tarafından bu temel üzerine Cumhur İttifakı bina edilmiştir” dedi.

“Seçimler Ahmet’in veya Mehmet’in belediye başkanı olması meselesi değil…”

 

 

“31 Mart’ta seçilecek olan yerel yöneticilerle Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin eşgüdüm içerisinde çalışabilmesi hiç şüphesiz hem ülkemizin hem de milletimizin faydasına olacaktır. 31 Mart seçimleri  Ahmet’in veya Mehmet’in belediye başkanı olması meselesinin çok ötesinde bir mesele olup ülkemizin ve insanımızın İstiklal, istikrar ve istikbal meselesidir. Bu nedenledir ki, yerel yönetimler eliyle dahi olsa da,ülke siyasetinin bir kısmı bile bu birbirine benzemezlere, MHP’nin saygıdeğer lideri Devlet Bahçeli Bey’in ’Zillet İttifakı’ dediği ittifakın adaylarının eline teslim edilmemelidir. Bu duruma milli vicdan sahibi milletimizin yüksek irfanı ve ferasetinin rıza göstereceğini sanmam.“

“Sağduyu sahibi her seçmenin sandıkta tercih edeceği adres Cumhur İttifakı olacaktır”

“Bence benzemezler ittifakı 31 Mart’ta bir kere daha yandaşları ile birlikte hüsrana uğrayacak inşallah. Başta Ankara olmak üzere, milliyetçi-muhafazakar,sosyal demokrat sağduyu sahibi her seçmenin sandıkta tercih edeceği adres Cumhur İttifakı ve onun adayları olacaktır.”

“Kandil’i ve Pensilvanya’yı sevindirip siyasi istikrarımızı asla bozdurtmayacağız”

“Güdül’de Sayın Muzaffer Yalçın Başkan’a, Ankara Büyükşehir’de Sayın Mehmet Özhaseki Başkan’a oylarımızı vererek daha da büyümeye, daha da gelişmeye, tecrübe ve uyum ile marka şehir, marka ilçe olma hedefine ilerlemeyi kesintiye uğratmayacak Cumhur İttifakı ve adaylarına Cumhur olarak, elin kumpasçılarına inat evet diyeceğiz. Çünkü; siyah ile beyaz kadar farklı siyasi fikire mensup olanları bir araya getirip 12 Eylül cellatlarının bile beceremediği ‘karıştır-barıştır’ operasyonunun bir benzeri ile karşımıza çıkarttıklarına oy vererek Kandil’i ve Pensilvanya’yı sevindirip siyasi istikrarımızı asla bozdurtmayacağız.”

“Hangi yüksek ideal 30 bin şehidimizin katilleriyle aynı safta buluşmayı meşrulaştırabilir?”

“Benzemezler İttifakı’nın, ana muhalefet karargahının yönetiminde olanlar, Türkiye’ye parmak sallayan odaklarla kol kola yürümekten ve terör örgütü sözcülerinin desteğinde arızalı bir siyaset yapmaktan çok memnun görünmekteler. Hangi yüksek ideal 30 bin şehidimizin katilleriyle aynı safta buluşmayı, aynı amaca hizmet etmeyi, aynı sandığa oy toplamayı meşrulaştırabilir?”

“Türkiye’nin kutlu yolculuğu asla kesintiye uğramayacak”

“31 Mart, sandıkta tam bağımsız güçlü Türkiye yolundaki kararlılığımızı bir kere daha ortaya koymak için çok önemli bir fırsattır. Bizlerin inancı odur ki, Türkiye’nin bu  kutlu yolculuğu asla kesintiye uğramayacak. 1 Nisan sabahının milletimizin yeniden dirilişi ülküsüne yeni bir nefes olmasını, devletimize kudret bahşetmesini, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizle birlikte geleceğimizi mutlu ve huzurlu kılmasını Cenabıhakk’tan niyaz ediyorum.”

YORUMLAR 10
  • Tayyip kamçı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah zillet ittifakına ayrılık cumhur ittifakınada kıymete kadar bir birliktelik versin. Kıymetli şahsınızında cumhur ittifakına sivil ve karşılıksız olan desteğiniz inşaalah kararsızların kararına cumhurun ittifakına devletin bekasına vesile olsun.
    Cevapla
  • Tahir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım maşaallah çok güzel bir konuşma milletimizin size ihtiyacı var allah uzun ömürler versin.
    Cevapla
  • Muhiddin 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım cumhur ittifakı nın önemini ittifakı yapanlardan daha iyi anlatmışsınız
    Cevapla
  • Şevket Yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana adamın hasısın sen vallaha.
    Cevapla
  • Nizam-ı Alem 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem tespitler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir