Furkan'ı katleden hainin kim olduğu ortaya çıktı!

Selçuk Üniversitesi öğrencisi Furkan Kocaman'ı Polonya'nın Wroclaw kentinde katleden HDP'ye yakınlığı ile bilinen insan hakları örgütü İHD'nin devlet tarafından öldürüldüğünü iddia ettiği 'Muhammet Emektar' olduğu ortaya çıktı.

Furkan'ı katleden hainin kim olduğu ortaya çıktı!
Furkan'ı katleden hainin kim olduğu ortaya çıktı!
GİRİŞ 13.03.2019 03:20 GÜNCELLEME 13.03.2019 03:24
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Furkan Kocaman, Erasmus değişim programı ile gittiği Polonya'da uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler 2'nci sınıf öğrencisi Furkan Kocaman iki hafta önce Polonya'ya gitmişti.

 

 

BOĞAZINDAN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Olay Furkan, geçtiğimiz cumartesi akşamı Wroclaw kent merkezindeki bir alışveriş merkezinde arkadaşlarıyla yemek yerken bir süredir kendisini izleyen kişi yanına gelerek Belinden çıkardığı bıçakla Kocaman'ı boğazından bıçaklayak öldürmüştü.

 

Konya Selçuk Üniversitesi öğrencisi Furkan Kocaman'ın Wroclaw kentinde hayatını kaybettiği saldırının faili HDP'ye yakınlığı ile bilenen insan hakları örgütü İHD'nin derneği tarafından günlerce devlet tarafından öldürüldüğü iddia edilen Muhammet Emektar'ın olduğu ortaya çıktı. 

FURKAN'I KATLEDEN PKK SEMPATİZANI 'MUHAMMET EMEKTAR'

TÜRKİYE CUMHURİYETİ VARŞOVA BÜYÜKELÇİLİĞİ AÇIKLADI

Konya Selçuk Üniversitesi öğrencisi Furkan Kocaman'ın Wroclaw kentinde hayatını kaybettiği saldırının faili olarak yakalanan şahsın 1990 doğumlu vatandaşımız Muhammet Emektar olduğu ilgili savcılık tarafından bugün açıklanmıştır.

Adıgeçen bugün yapılan gizli duruşmada resmen tutuklanmıştır. Wroclaw'da Büyükelçiliğimizden de bir ekip bulunmakta olup, merhum vatandaşımızın cenazesi yarın sabah ailesi ve Konsolosluğumuz yetkilileri tarafından teslim alınarak ülkemize gönderilecektir.

Cinayet nedeni konusunda Polonya resmî makamlarınca açıklanan bir bilgi bu aşamada bulunmamaktadır. Konunun çok yönlü olarak izlenmesine devam edilecektir.

YORUMLAR 43
  • Mutlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Sucu işliyorlar sonra sana iftira atıyorlar. Bu ve ortakları hep aynı. Bunlardan gelen bilgileri hemen kabul etmeyin. Yalanlar akşamı bulmadan patliyor
    Cevapla
  • ilker 5 yıl önce Şikayet Et
    mit almali. yargilamayi vefat eden kardesimin ailesine verelim. asla bizim ceza kanunlarina gore yargilamayalim. cunku icimizi sogutacak ceza yok.
    Cevapla
  • selçuk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu it madem ölü, o zaman gömülmeli.
    Cevapla
  • kafa 5 yıl önce Şikayet Et
    polonya teslim etmezse diplomatlarını kovalım.
    Cevapla
  • tesbit 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainlerini dışarıda rahat bırakmayacak bir birim kurulmalı, var ise icraatını cümle aleme göstermelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi