Freni patlayan kamyon binaya daldı! Ölü ve yaralılar var

Kayseri'nin Develi ilçesinde kontrolden çıkan çekirdek yüklü kamyonun neden olduğu kaza sonrasında ortaya çıkan manzara görenleri dehşete düşürdü. Kazada kamyonda bulunan 2 kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 13.03.2019 10:06 GÜNCELLEME 13.03.2019 10:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Develi ilçesine bağlı Aşık Seyrani Tekir Caddesi'nde meydana gelen olayda C.Ç.'nin kullanmış olduğu çekirdek yüklü kamyon, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucunda önce park halindeki 3 araca ardından da bir apartmana çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle kamyon yan yatarken, çekirdekler etrafa saçıldı.

 

 

 Vatandaşların ihbarı ile olay yerine çok sayıda 112, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri ikinci bir kazanın olmaması için caddeyi trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri binanın yıkılma ihtimaline karşı vatandaşları yangın merdiveni vasıtası ile tahliye etti.

 Kamyonun neden olduğu kaza adeta savaş alanını andırırken, kazada kamyon şoförü C.Ç. ve ismi belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti. 2 kişi de yaralandı.

 

 

 Yetkililer, kazayla ilgili işlem başlatırken, enkaz kaldırma çalışmaları ise devam ediyor.

YORUMLAR 9
  • Türkbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış hatırlamıyorsam bundan 7-8 yıl önce aynı bölgede yine bir kamyon kazası olmuş. Kamyon eve girmiş bir aileyi yok etmişti
    Cevapla
  • Bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    Orda bende kaza yaptım o yol cinli yol
    Cevapla
  • ali.k 5 yıl önce Şikayet Et
    ah bu millet ne zaman değişecek, herşey devlete birakilmazki!!! kendimizde kendimize dikkat edeceğiz ama nerdeee. hep birşey olmaz , idere eder diye yolumuza devam ediyoruz.
    Cevapla
  • Nokta 5 yıl önce Şikayet Et
    aynı yerde bir kaza olmuştu 4 sene önce ,Erciyes den develi ilçesine inen yol ,düz ve yokuş aşagı ,Araç, fren, bahane ecel şaşmaz,Allah rahmet eylesin ,ömür kısa
    Cevapla
  • develili 5 yıl önce Şikayet Et
    3 - 4 hafta once ayni olay oldu, Erciyesten inerken Develi girisinde freni patlamisti ve tarlaya surmustu sofor, Allahtan kimse olmedi.
    Cevapla
  • mazlum 5 yıl önce Şikayet Et
    kaza toprağın,ceza devletin kasasını doldurur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı