Bu kez bakın hangi eylem için hazırlanıyorlar!

Daha önce yaptığı açıklamada şehir hastanelerinin Türkiye'nin sağlık sisteminin sonu olacağını vurgulayan TTB Başkanı, 14 Mart Tıp Bayramı'nda da taleplerinin bu projeden vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Bu kez bakın hangi eylem için hazırlanıyorlar!
Bu kez bakın hangi eylem için hazırlanıyorlar!
GİRİŞ 14.03.2019 12:48 GÜNCELLEME 14.03.2019 12:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türk Tabipler Birliği (TTB) 14 Mart Tıp Bayramı’nın bu yılki ana temasını, 14 Mart'ın 100'üncü yılı dolayısıyla ''1919'dan 2019'a 14 Mart'' olarak belirledi.

Bu kapsamda sağlık meslek örgütleri, 'Tıp Bayramı' olarak kutlamak yerine 'Büyük Hekim Yürüyüşü' gerçekleştireceklerini bildirdi.

"ŞEHİR HASTANELERİNDEN VAZGEÇİLMELİ"

14 Mart'ı neden tıp bayramı olarak kutlamadıkları, talepleri ve İstanbul’da gerçekleşecek Büyük Hekim Yürüyüşü’ne ilişkin konuşan TTB Merkez Konseyi Başkanı Sinan Adıyaman, "Dünyanın vazgeçtiği mega proje adı altındaki şehir hastaneleri uygulamasından vazgeçilmelidir. İstanbul’da 17 Mart’ta gerçekleştirmeyi planladığımız Büyük Hekim Yürüyüşü’nde hep birlikte tek bir ağızdan taleplerimizi haykıracağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • ÇALIŞAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk Tabipler Merkezi konseyi başkanı Sinan Adıyaman niye şehir hastanelerinden yapılmasından şikayetçi Sinan bey devletin asli görevi nedir kendi vatandaşına yol su hastane eğitim ulaşım hizmeti sunmaktır bu devletin olmazsa olmazlarıdır devletimizi yöneten liderlerimizde sağ olsun bunun fazlasını yapmışlardır daha neye sitem ediyorsunuz beyler bunu anlamış değilim Allah sizleri Islah etsin.
    Cevapla
  • Dr.oglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Babam hep söylerdi ...doktor olsa da önce adam ol !bunlar doktor oluşlar da adam olamamışlar , bu kadar acıyacak duruma nasıl düştünüz ..lan siz doktorsunuz hastaneye nasıl karşı çıkarsınız ..yazıklar olsun demiyorum , adam olamamışsınız
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz gidin teröristleri tedavi ettirin, ha birde fakir fukaradan bıçak parası alın.
    Cevapla
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hanleri...
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah, Allah daha neler duyacağız bu çeteden? Dünyanın vaz geçtiği diye başladığı saçmalamaya bakar mısınız?! Hangi dünyaymış bu vaz geçen? hangi Ülkede Kompleks hastaneler kapatılıyormuş? Bu solcuların ortak özelliği sürekli yalanlarını tekrar ederek kendilerinin bile yalanlarına inanması her halde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?