Son dakika haberler... 18 Mart yerel seçim gelişmeleri

Son dakika haberleri ve 2019 seçim gündemi yoğun bir şekilde devam ediyor. 18 Mart pazartesi günü itibariyle gündemden öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilk kez birlikte İzmir'de ortak miting düzenledi. Yeni Zelanda'da Afgan göçmen Abdül Aziz, Linwood Camisi'ndeki terör saldırı sırasında saldırgana silahsız karşı koyarak onun namaz kılınan bölüme girmesini engelledi. İşte gündemden haberler ve son dakika gelişmeler...

Son dakika haberler... 18 Mart yerel seçim gelişmeleri
Son dakika haberler... 18 Mart yerel seçim gelişmeleri
GİRİŞ 18.03.2019 11:01 GÜNCELLEME 18.03.2019 11:10

New York Times (NYT) gazetesi, birçok Boeing 737 Max pilotunun uçağın özellikleriyle ilgili yeterince bilgi sahibi olmadığını ve yeni modeli kullanmayı iPad tabletinden öğrendiğini belirtti. İşte gündeme dair son dakika haberleri

 

 

Belçika İstihbarat Servisi’nin (VSSE), kamuya açtığı istihbarat bilgileri Avrupa genelindeki İslam düşmanı örgütlerin silahlandığını gösteriyor. Bazı gruplar üyelerinden yasal ya da yasadışı olarak silah edinmelerini ve atış eğitimi almalarını istiyor. Gerekçe “Avrupa’da İslam ile Hristiyanlık arasında sosyal çatışmanın kaçınılmaz olması ve buna hazırlık”. Irkçı örgütler şekil de değiştiriyor. Eğitimli ve yüksek gelirliler örgütlere katılıyor.

 

 

ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford, Amerikan Wall Street Journal (WSJ) gazetesinin ortaya attığı son Suriye iddiasıyla ilgili açıklama yaptı

http://www.haber7.com/dunya/haber/2842754-abdden-turkiye-aciklamasi-devam-ediyoruz

Fransa'da bölge meclis üyesi Catherine Blein, Yeni Zelanda'daki katliama dair attığı paylaştığı mesajı büyük tepki çekti.

Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçında Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Bursaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti.

Pakistan ve Hindistan arasında karşılıklı uçakların düşürülmesi ile zirveye ulaşan gerilimde, iki ülkenin füzelerini hazır konuma getirerek birbirini tehdit ettiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir mitingi sonrası Antalya'da vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "Resmi rakamı söylüyorum; 120 bin kişi ile İzmir'de mitingimizi yaptık. 31 Mart'ta İzmirin'in istismar siyasetini sandığa gömüp inşallah yeni bir başlangıç yapacağına inanıyorum." dedi.

http://www.haber7.com/siyaset/haber/2842711-izmir-mitingine-kac-kisi-katildi-baskan-erdogan-acikladi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "13-14 yaşındaki kızları dağa terörist olarak götürenlere, ardından onlara taciz ve tecavüz edenlere, ardından Murat Karayılan hayvanının masasına meze olarak koyanların burunlarından fitil fitil getirmezsem namerdim” dedi.

Merkez Bankası'nın brüt yüzde 12 kar payı ödemesi bugünden itibaren başlıyor.

Türkiye'nin en büyük çaplı ve ilk kırmızı ötesi teleskobunun yer alacağı Doğu Anadolu Gözlemevi'nin ileriye dönük optik kalitesini artıracak Derotator 2'nin (DR2) tasarımının tamamlandığı bildirildi.

Batı medyası, ABD'nin yozlaşmış hükümet ve beceriksiz yetkililer ile birlikte, ülkeyi giderek daha fazla borç yatağına sürüklediğini belirtti.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro kabinesindeki tüm isimlerin görevlerini bırakmaya hazır olmasını istedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?