DSP'den o iddia ile ilgili çok sert açıklama! CHP'yi işaret edip...

DSP Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Erdinç Özdil geçtiğimiz günlerde sosyal medya yayılan bir görüntüyle ilgili olarak sert bir açıklama yayımladı. Özdil konuyla ilgili olarak CHP'yi işaret ederek sert mesajlar verirken ''Bu çirkin komployu tezgahlayanlar hakkında hukukçularımız Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştur. Olay yargıya intikal etmiştir.'' ifadelerini kullandı.

DSP'den o iddia ile ilgili çok sert açıklama! CHP'yi işaret edip...
DSP'den o iddia ile ilgili çok sert açıklama! CHP'yi işaret edip...
GİRİŞ 18.03.2019 18:19 GÜNCELLEME 18.03.2019 18:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yazılı olarak yapılan açıklama şu şekilde; 

 

 

Son günlerde internette plakası bile belli olmayan sözde DSP logolu seçim aracıyla AKP broşürleri taşındığı yönünde bir kurgu video dolaşmaktadır. DSP ile AKP arasında sanki bir işbirliği varmış gibi gösterime giren senaryoya yazılı ve görsel basın itibar etmemiştir. Bu çirkin komployu tezgahlayanlar hakkında hukukçularımız Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştur. Olay yargıya intikal etmiştir.

Bu kurguyu düşünen aklıevveller AKP logolu bir araç ile DSP broşürlerini taşıtma senaryosunu hayata geçirselerdi kötü niyetli amaçlarına bir nebze olsun yaklaşabilirlerdi. Arkasında bütün devlet imkanları olan, milyonlarca TL’lik seçim bütçesi ile seçim kampanyasını yürüten AKP’nin, seçim broşürlerini taşıtmak için sözde DSP aracını kullanması akla ve mantığa aykırıdır.

 

 

Kurucumuz ve kuramcımız Ecevit’in de dediği gibi “Eğer bir olayın faillerini arıyorsanız, bu olayda ilk menfaati olanlara bakınız. Failleri orada bulacaksınız.”

DSP 31 Mart seçimlerinde açık ya da gizli hiçbir ittifakın içerisinde yer almayacak ve ittifakını sadece Halk ile yapacaktır. Halkın vergilerinden aldıkları hazine yardımıyla seçim kampanyasını yürütenlerin, Demokratik Solcu’ların kısıtlı imkanlarıyla, kendi alınteri ve emekleriyle götürdükleri seçim kampanyasını, her platformda karalama, afişlerini yırtma, seçim araçlarına saldırma eğilimlerini kamuoyunun vicdanına sunuyoruz. Halkımızın gereken cevabı sandıkta vereceğinden hiç şüphemiz yoktur. DSP olarak bu kirli siyasetin içinde yer almayacağımızı, dürüst ve temiz siyaset anlayışımızdan taviz vermeyeceğimizi kamuoyuna bildiririz.

Saygılarımızla''

YORUMLAR 8
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    oy toplamak için senin adayların böyle söylentiler çıkarıyor
    Cevapla
  • ezberbozan 5 yıl önce Şikayet Et
    dsp deyince aklıma merve kavakçı ya yapılanlar ve dışarı dışarı diye acayip kişilerin sesleri geliyor hadi ikile
    Cevapla
  • dadas45 5 yıl önce Şikayet Et
    senin chpeden ne farkın var merve kavakcıya neler ettiniz turbana düşman olan dsp çokmu temiz ayaksınız hdpli pkklı celal doganı aday gösteripte sözde temiz adamlarsınız bizde yedik islam düşmanısınız chpe dsp aynı kafa aynı ruh ikizidir
    Cevapla
  • niksarlı 5 yıl önce Şikayet Et
    sol zihniyetten vatana ne zaman hayır geldiki..yiyin birbiriniz..
    Cevapla
  • KAZIM 5 yıl önce Şikayet Et
    sağdançok yarar gelisaymakla bitmiyor satılmadık ne fbrika kaldı ne yoll beka srunu
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Olurmu chp gibi mustafa kemalin resimlerini yanyana koyup hdp bayragi tasiyacaksiniz
    Cevapla
  • qwerty 5 yıl önce Şikayet Et
    Ve de Atatürk'ün fotoğrafı önünde mikrofonu kapalı zannedip Kürdistan'dan bahsetmeliler,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı