Oyna Kazan 20 Mart ipucu sorusu: Bob Marley’in gerçek ismi nedir?

Oyna Kazan ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu. Hafta içi her gün gerçekleştirilen canlı bilgi yarışmaları ile para ödülü dağıtan Oyna Kazan'da günün ipucu sorusu geldi. Bob Marley'in gerçek adı nedir sorusu yarışmacılara ipucu sorusu olarak verildi. Peki Bob Marley'in gerçek adı nedir? İşte Oyna Kazan ipucu sorusu ve yanıtı...

Oyna Kazan 20 Mart ipucu sorusu: Bob Marley’in gerçek ismi nedir?
Oyna Kazan 20 Mart ipucu sorusu: Bob Marley’in gerçek ismi nedir?
GİRİŞ 20.03.2019 11:59 GÜNCELLEME 20.03.2019 11:59

Oyna Kazan ipucu sorusu yayınlandı. Sevilen yarışmada her gün yeni kopyalar duyuruluyor. Bu ipucu soruları yarışma içerisinde soruluyor. Yanıtları daha önceden öğrenen yarışmacılar kolayca bir sonraki soruya geçebiliyorlar. 20 Mart’ta ipucu olarak, “Kopya geldi! Bob Marley’in gerçek adı neydi acaba?” sorusu soruldu. Bob Marley ile ilgili merak edilenlere haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

OYNA KAZAN İPUCU SORUSU VE YANITI - BOB MARLEY’İN GERÇEK ADI NE?

CEVAP: Robert Nesta Marley

Bob Marley

BOB MARLEY KİMDİR?

Bob Marley, 130’un üzerinde plağı, yüzlerce şarkısı bulunan bir reggae efsanesi olarak kabul edilir.

5 yaşındayken, annesi Kingston’a taşınmaya karar vermiş ve orada Bob ve ailesi, yaşamı boyunca Bob’un en iyi arkadaşlarından biri olan Bunny Livingston ve ailesi ile birlikte yaşamışlar. Bob ve Bunny, o yıllardan beri müzik ile uğraşmışlar.

Bob Marley, reggae müziğinin sadece Jamaika sınırları içerisinde kalmasından ziyade, onu bütün dünyaya duyuran en önemli isimlerden biridir. Büyük bir kesim tarafından bu tür müziğin kralı olarak ifade edilen Bob Marley, söz yazarı, şarkıcı ve gitaristtir. Profesyonel anlamda müziğe The Wailers grubu ile başlamıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!