‘Deccal’ olduğunu söyleyerek öldürmüş!

Ankara'da üç gün önce sokakta defalarca bıçaklanmış halde bulunan kişiyi öldüren zanlı, gözaltına alındı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen sabıkalı şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

‘Deccal’ olduğunu söyleyerek öldürmüş!
‘Deccal’ olduğunu söyleyerek öldürmüş!
GİRİŞ 20.03.2019 13:39 GÜNCELLEME 20.03.2019 13:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ankara'da sokakta yürürken rastladığı tanımadığı kişiyi bıçaklayarak öldüren zanlı, gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üç gün önce sokakta defalarca bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş halde cesedi bulunan Fatih Arınmış (30) cinayetiyle ilgili çalışma başlattı.

 

 

Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin Etimesgut ilçesinde oturan, çeşitli suçlardan sabıkalı Barış K. (28) olduğunu belirledi.

Evine giderek şüphelinin annesiyle görüşen polis ekipleri, Barış K'nin evde olmadığını ancak olay gecesi annesine cinayeti itiraf ettiğini öğrendi.

 

 

Telefonla görüştürüldüğü annesi tarafından ikna edilerek eve gelmesi sağlanan Barış K, gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesinde Barış K'nin, "Arınmış'ı, 2005'te trafik kazasında hayatını kaybeden ağabeyinin ruhunu rahatsız ettiği için 'deccal' olduğunu söyleyerek öldürdüğünü" söylediği öğrenildi.

Vücudunun çeşitli yerlerinde derin kesik izleri bulunan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Barış K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Ahmet cece 5 yıl önce Şikayet Et
    Malesef Türkiye de tehlikeli psikolojik bozuklugu olan kisiler rahat bir sekilde toplumda dolasabiloyor. Böylece bu sonuc kacinilmaz oluyor
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar keşke onları dışarı salan hakimlere savcılara saldırsa artık onları keser mi deler mi bilmem. Keşke ama neredeeeeeeee !? Mutlak adalet ahirette.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam idamlık ama idam edecek kanun yok.Şimdi herkes kendini öldürülen adamın annesinin , babasının yerine koysun.Evladınız vahşi bir şekilde öldürülüyor katlediliyor.Bu adamın psikolojik sorunları olması hiç bir şeyi değiştirmez.Bir insan bıçakla neden gezer.
    Cevapla
  • Dadas 5 yıl önce Şikayet Et
    Toprakalti yapın.
    Cevapla
  • Imam 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlari kullaniyorlar.Bizde dedektiv polis olmadikca olaylar birinci elden her zaman kapanir.Bunun arkasinda mafyalar var.Dövmesi akil hastasi olmadigini ekip icinde oldugunu zaten alene belirtiyor.
    Cevapla
  • Polis 5 yıl önce Şikayet Et
    Hoca ,bilmedigin konularda yorum yapma,nerden biliyorsun dedektif olmadığini, ha isim olarak dedektif değil ama cinayet büro var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!