Ankapark nerede nasıl gidilir? Ankapark giriş ücreti öğrenci ne kadar?

Yıllardır yapımı devam eden ve oyuncakları uzaktan görenleri davet etmesine rağmen bir türlü açılamayan Ankapark nihayet hizmet vermeye başlıyor. Ankapark Wonderland Eurasia adıyla hizmet vermeye başlayan Türkiye'nin ilk temalı parkı binlerce oyuncak ve geniş alanı ile ziyaretçilerini bekliyor. Peki Ankarapark nerede? Ankapark'a nasıl gidilir? Ankapark'ın giriş ücretleri nelerdir? Öğrenci ve öğretmenlere indirim var mı?

Ankapark nerede nasıl gidilir? Ankapark giriş ücreti öğrenci ne kadar?
Ankapark nerede nasıl gidilir? Ankapark giriş ücreti öğrenci ne kadar?
GİRİŞ 20.03.2019 13:47 GÜNCELLEME 20.03.2019 13:48

AnkaPark bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı tören ile birlikte hizmete açıldı. Yıllık 5 milyon yerli ve yabancı turistin gelmesi beklenen AnkaPark, Wonderland Eurasia ismiyle Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük Tema Parkı olarak dikkatleri çekiyor. Peki AnkaPark giriş ücreti ne kadar?

 

 

ANKAPARK NEREDE?

Ankapark, Türkiye'nin Ankara şehrinde yer alan ve 2,1 milyon m² alan üzerine kurulan bir tema parktır.  Gazi Mahallesi, Cumhurbaşkanlığı Blv, 06560 Yenimahalle/Ankara

 

 

NASIL GİDİLİR?

Ankapark Wonderland Eurasia eski adıyla Anadolu Bulvarı yeni adıyla Cumhurbaşkanlığı Bulvarı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nın kesişiminde yer alıyor. Parka arabayla rahatlıkla ulaşım sağlanabilirken toplu taşıma imkanları da mevcut. Ankara'nın her yerinden toplu taşıma mevcut değil. Bu sebeple herhangi bir metro istasyonuna geldikten sonra Kızılay üzerinden seçenekleri değerlendirmek en makul görünüyor.

Ankapark Nasıl Gidilir

Ankapark Wonderland Eurasia'ya giden toplu taşıma araçlarının kodu ve duraklarının isimleri şöyle:

Yenimahalle, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: 560-3

Çankaya: 185-3, 318, 563-3

Turan Güneş Bulvarı: 185-3, 318, 563-3

Keçiören, Etlik: 263, 525

Çukurambar Kahveci Hacıbaba: 419, 510

ANKAPARK SAAT KAÇTA AÇILIYOR-KAPANIYOR?

Ziyaretçiler giriş ücretlerini ödedikten sonra tema park içinde eğlence ünitelerinden daha fazla yararlanmak isterlerse kart dolum noktalarından kartlarına dolum da yapabilecek. Kış aylarında 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak Tema Park'ın, Yaz aylarında açılış ve kapanış saatleri değişiklik gösterecek.

Ankapark Giriş Ücreti

ANKAPARK GİRİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

“Yetişkin ve çocuk günlük giriş 25 TL, günlük limitsiz giriş 150 TL, günlük limitsiz VİP giriş 190 TL, yıllık limitsiz 950 TL, yıllık limitsiz VİP bin 250 TL, VİP tur 750 TL, oyuncaklar için hızlı geçişler 50 TL, 4 kişilik aile için günlük giriş 80 TL, 5 kişilik aile için 94 TL, 6 kişilik aile için 100 TL, (0-2) yaş geçişleri ise ücretsiz.” Yıllık yerli ve yabancı 5 milyon kişinin ziyaret etmesinin beklendiği 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulu tema parkta 2 bin 117 eğlence ünitesi, 6 bin 800 kapasiteli açık ve kapalı otopark, dünyanın en fazla burguya sahip 14 adet Roller Coaster, 2 milyondan fazla bitki ve ağaç türü bulunuyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı