Almanya'da hainler bir araya geldi

Tek ortak noktaları Türkiye düşmanlığı olan isimler, fotoğraf paylaşarak bir araya geldikleri anı ölümsüzleştirdi.

Almanya'da hainler bir araya geldi
Almanya'da hainler bir araya geldi
GİRİŞ 20.03.2019 13:59 GÜNCELLEME 20.03.2019 13:59
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Türkiye aleyhine faaliyetlerle algı operasyonları yaratarak hainlik yapan Can Dündar, Mehmet Ali Alabora, Barbaros Şansal ve Deniz Yücel toplantı yaptı.

ALMAN CAN DÜNDAR'I FONLUYOR

Can Dündar, MİT tırları davası sonrası, mahkemenin serbest bırakmasıyla Almanya'ya kaçmıştı. Almanya tarafından sağlanan fon ile sözde gazetecilik faaliyetlerini devam ettiriyor.

Barbaros Şansal, Reina katliamından dakikalar önce yayınladığı mesajında,"B*kunda boğul Türkiye" diyerek kahkahalar atmasıyla, bir dönem Türkiye'de gündem olmuştu. Büyük tepki alan Barbaros Şansal da tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

GEZİ'DEN YARGILANIYOR

Gezi eylemlerinin ardından İngiltere'ye yerleşen Mehmet Ali Alabora hakkında, tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Hakkında Gezi iddianamesi bulunan Mehmet Ali Alabora, Türkiye'ye geri dönmüyor.

PKK'LI GAZETECİ

Deniz Yücel ise Almanya'da sözde gazetecilik faaliyeti adı altında, terör örgütü PKK propagandası yürütüyordu. Türkiye'de yargılanırken serbest kalan Deniz Yücel, Almanya'ya kaçtı. Deniz Yücel, terör örgütü PKK liderleriyle yaptığı röportajlarla meşhur oldu.

YORUMLAR 28
  • Deli Dumrul 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu malların, mal varlıklarına el konulmalıdır.
    Cevapla
  • melik 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunları bilerek salmışlar...
    Cevapla
  • samimi 5 yıl önce Şikayet Et
    Jhon sen saniyorsunki Hans seni sever, yaniliyorsun !Hans senin ne tiynette bir munafik oldugunu iyi biliyor , ve senin gibilerini tarihte cok kullandi ama sonuc alamadi.Alamadigi zamanda bir gün kendisi kullandigi kisileri yok etmistir ,yok ettikten sonrada arkasindan ne iyi bir kisiydi diye timsah gözyasi akitmistir ve birde kücük heykelini önemsiz parka dikmistir.Senin sonunda ayni olacak ! yani seni besleyenler birgün ipini cekecek.Haini ve munafigi kimse sevmez unutma.
    Cevapla
  • can 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaratıklar hiç bir zaman Türk değillerdi, tahrik olmanıza gerek yok ey halkım, tahrik olmaya değecek bir değer üretmediler bu memlekette..üzülmeye de , kızmayada hiç mi gerek yok..Onlar zaten birer HİÇ...
    Cevapla
  • OTTOMAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu fotoğrafta daha çok eksik var çok.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor