TÜBİTAK büro memuru alımı! İŞKUR başvuru ekranı ve şartları...

İŞKUR üzerinden TÜBİTAK bünyesine önlisans ve lisans mezunu büro memuru alımı yapılıyor. İki farklı ilan için belirtilen başvuru şartları haberimizde...

TÜBİTAK büro memuru alımı! İŞKUR başvuru ekranı ve şartları...
TÜBİTAK büro memuru alımı! İŞKUR başvuru ekranı ve şartları...
GİRİŞ 25.03.2019 09:21 GÜNCELLEME 25.03.2019 09:21

Türkiye İş Kurumu personel alımlarına devam ediyor. İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlara göre, TÜBİTAK bünyesine iki farklı ilan ile büro memuru alımı yapılıyor. İlanlara başvuru yapacak adayların önlisans ve lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Peki başvuru şartları neler?

 

BÜRO MEMURU ALIMI!

İŞKUR tarafından yapılacak olan büro memuru alımına ilişkin husulara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Ayrıca iki ilana da başvuru yapabilmek için Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, sorumluluk sahibi ve dikkatli olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak ve hapis yatmamış olmak şartları aranmaktadır. Başvuru yapmak için BURAYA tıkladıktan sonra çıkan ekranda ‘’ilan no’’ yazan kutucuğa önlisans mezunları için 00004885679 lisans mezunları için 00004885682 yazarak şartlara ulaşabilirsiniz.

 

 

BAŞVURU VE MÜLAKAT SÜRECİ

Personel alımına ilişkin ilan İŞKUR internet sitesinde yayımlanacak olup, şartları sağlayan adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır.

BELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ

İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adayların Ek-1’de yer alan belgeleri 27/03/2019 tarihinden itibaren 01/04/2019 tarihi mesai bitimine kadar Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Tunus Caddesi No:80 06100 Çankaya /ANKARA adresi Başkanlık Evrak Teslim Bürosuna elden veya posta yolu ile teslim etmesi gerekmektedir. Son başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Belgelerini teslim etmeyen ya da eksik teslim edenler ile geçersiz başvurular kura çekimine ve sözlü mülakata alınmayacaktır.

MÜLAKAT TARİHİ VE YERİ

Sözlü mülakat gün, saat ve yeri ile mülakata katılmaya hak kazanan adaylar www.tubitak.gov.tr adresinden duyurulacaktır. Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, ayrıca ilgililerin adreslerine posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

EK-1 TALEP EDİLEN BELGELER:

1. TÜBİTAK İş Başvuru Formu

2. Özgeçmiş

3. Diploma fotokopisi

4. Sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı

*Nihai listede öncelik kapsamında gelen adayların, öncelik hakkı sahipliğine ilişkin belgelerini göndermesi gerekmektedir.

 
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Alçakça anlaşmayı duyurdu!