Otobüste taciz iddiası sonrası yeni gelişme!

Ankara'da EGO otobüsünde K.K. (19) adlı kıza tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan S.B., savcılık tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Otobüste taciz iddiası sonrası yeni gelişme!
Otobüste taciz iddiası sonrası yeni gelişme!
GİRİŞ 22.03.2019 12:41 GÜNCELLEME 22.03.2019 13:55
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Önceki gün meydana gelen olayda, K.K., Keçiören'den Kızılay'a gitmek için 06 BE 7426 plakalı EGO otobüsüne bindi. Koltuklarda yer olmadığı için ayakta yolculuk yapan K.K.'ye, iddiaya göre arkasında bulunan S.B. elle tacizde bulundu.

 

 

Kızın çığlık atarak yardım istemesi üzerine otobüs şoförü Muzaffer R., aracı durdurup kapıları kilitledi. Haber verilmesiyle gelen polis ekipleri, S.B.'yi gözaltına aldı. Polis, otobüsteki güvenlik kamerası görüntülerini de inceledi.

Şüpheli S.B., emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

YORUMLAR 13
  • kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    bu arabada başka hiç insan yokmu şahitlik edecek 15 dakika baklerken yanında niye duruyorsun uzaklaşmak lazım bu iş bana olay çelişkili.
    Cevapla
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    olay gerçekten tacize benziyor,çünki kız hemen tepki vermemiş,kaza ile olabilir düşüncesiyle 10-15 dakka kadar beklemiş,ama adam işi sürdürünce tacize uğradığına emin olup tepki göstermiş.
    Cevapla
  • muallim 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya gerçek değilse. ya da başka biriyse ne olacak. Durduk yere nşye iftira atsın demeyin sakın öyle bir zamandayız ki herşey mümkün.
    Cevapla
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    durum tam anlatılamamış,savcılık tarafından serbest bırakıldı derken,herhalde mahkemesi dışardan sürecek,yani tutuksuz yargılanacak sanırım. 1-2 sene sürecek mahkemenin sonunda 3-4 sene ceza alır ve ilk suçuysa ertelenir,belkide uzlaşırlar,dava mava kalmaz. uzlaşmada adamın maddi durumuda önemli.
    Cevapla
  • Yağız gökay 5 yıl önce Şikayet Et
    hiç şaşırmadım,bu ülkede az bile...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!