İnsanlıktan çıkan taksici gözaltına alındı! Meslektaşları darp etti

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda aracına aldığı Senegalli yolcuya küfür ve hakaretler yağdıran taksi sürücüsü turizm polisince gözaltına alındı. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından taksi şoförünün havalimanındaki meslektaşları tarafından darp edildiği öğrenildi. Sürücü 'gasp' suçundan ifade verirken aynı zamanda 'mağdur' olarak da şikayette bulundu.

GİRİŞ 22.03.2019 15:38 GÜNCELLEME 22.03.2019 15:41
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Olay, saat 14.00 sıralarında Bakırköy- Aksaray sahil yolunda yaşandı. İddiaya göre, Senegal’den Türkiye'ye gelen Ousmane Alyly isimli turist, Atatürk Havalimanı’ndan Aksaray’a gitmek üzere ticari bir taksiye bindi. 

 

 

'TAKSİMETREYİ AÇ' DEYİNCE TARTIŞMA ÇIKTI

Taksiye bindiği sırada sürücüden taksimetreyi açmasını isteyen Ousmane Alyly ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Sürücünün taksimetreyi açmayarak ödemeyi dolar üzerinden istemesi üzerine kavga büyüdü. 

Ousmane Alyly’e "Sen terörist misin, cami bombalamaya mı geldin buraya” diyerek hakaret eden taksici şiddet uyguladı. 

 

 

YORUMLAR 48
  • Sefer Gök 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların neden uberi ettiğini anlamış olduk böylece yetkisiz ve yetkililer. Bu müslüman ve Türkiyenin misafiri olan bu insanın yaşadığını onun hayatından kim silebilir ki.Memleketine döndüğünde ömür boyu anlatacak.Videonun dünyaya yayılmasını kim önleyebilir.Bunu izleyen kişi Türkiye hakkında ne düşünür.Ne için saçma sapan bir kişi hatta taksici kılığındaki gasbçının edepsizliği için.Bu adamın birçok suçunun yanında gasbtan da yargılanması gerektir.Bu adam kılıklı şeyin ömür boyu hiçbir araca binmemesi gerektir.Hatta bisiklet ve at arabısana bile binmesin ölene kadar yürüsün hep.
    Cevapla
  • ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Mesleğini düzgün yapan taksici kardeşlerimiz istisnadır ancak özellikle İstanbul Esenler otogarındaki taksicilerin içinde böyle tipler çok var.Dikkat etmesseniz dolandırılabilirsiniz.
    Cevapla
  • serkan can 5 yıl önce Şikayet Et
    direk ehliyeti iptal ömür boyu trafikten men edilmesi lazım.
    Cevapla
  • 43... 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslari gözunu imzalamişlar,dun haberi gorunce çok kizmistim terör estiren şöfere
    Cevapla
  • vanlı hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    insanlıktan nasibini almamış taksici
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!