Beyoğlu’nda yaklaşık 30 bin kişiye iş imkânı!

Beyoğlu’nda, Tersane İstanbul ve Galata Port projeleri sayesinde yaklaşık 30 bin kişiye iş imkânı sağlanacak.

Beyoğlu’nda yaklaşık 30 bin kişiye iş imkânı!
Beyoğlu’nda yaklaşık 30 bin kişiye iş imkânı!
GİRİŞ 22.03.2019 17:19 GÜNCELLEME 22.03.2019 17:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul’un kalbi olan Beyoğlu’nun AK Parti Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, hazırladığı projeler ile mevcut sorunları çözmeye, Beyoğlu’nu daha da güzelleştirmeye hazır.

Tersane İstanbul ve Galataport projeleri

İlk hedefinin gönüllere dokunmak olduğunu her defasında vurgulayan Yıldız, yaklaşık 30 bin kişiye istihdam sağlayacakları projelerini anlattı.  Tersane İstanbul ve Galataport projeleriyle, hem Beyoğlu’nun daha fazla yeşil alana kavuşacağını, Beyoğlu’nda oturan herkesin rahatlıkla deniz kenarına ulaşabileceğini söyleyen Yıldız şöyle konuştu: Kuzey Deniz Saha Komutanlığı’ndan Hasköy’e doğru geldiğiniz istikamette Taşkızak Camialtı tersanesinin, Askeri Dikimevinin olduğu o bölge 200 dönüm bir arazi. Buraya yeni bir meydan geliyor.   Okmeydanı’ndan kalkan bir vatandaşımız yürüyerek çocuğuyla eşiyle Haliç’e gelip sahilde dinlenebilecek oturabilecek, arkasında yeşil alanı olacak.

30 bin kişiye istihdam

Tersane İstanbul ve Galataport’un Beyoğlu’na kazandıracakları sadece bunlarla sınırlı değil, ayrıca yaklaşık 30 bin kişiye istihdam sağlanacak. Başkan Adayı Yıldız bu konuyla ilgili şunları kaydetti: Tersane İstanbul ve Galataport projeleri turizmin gelişmesine de çok katkıda bulunacak. Bu nedenle ciddi de bir istihdamı alanı oluşacak, yaklaşık 30 bin vatandaşımız burada çalışma imkânı bulacak.

Tersane İstanbul ve Galataport projelerinde neler yer alıyor?

Beyoğlu’nun çehresini daha da güzelleştirecek bu projeler kapsamında oteller, iskeleler, gemi yanaşma ve yolcu transfer iskelesi, millet bahçeleri, müzeler, millet kıraathaneleri yer alıyor.

YORUMLAR 1
  • abubekr 5 yıl önce Şikayet Et
    istanbuldaki nüfusu dağıtın kardeşim, sağlıklı düşünemeyen nesiller bu şehirde ve sahillerde kümeleniyor azdıkça azıyorlar Türkiyeminizin kaderi bunların eline mi teslim edilecek. ilim yok irfan yok, muhakeme yok bunca hizmete bu kadar nankörlük nedir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi