Senegalli turiste hakaret eden taksici hakkında karar!

Atatürk Havalimanı'ndan aldığı Senegalli bir turiste “Sen terörist misin?” şeklinde hakaret eden ve zorla bahşiş almaya çalışan taksici tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Senegalli turiste hakaret eden taksici hakkında karar!
Senegalli turiste hakaret eden taksici hakkında karar!
GİRİŞ 23.03.2019 20:10 GÜNCELLEME 23.03.2019 20:11
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Atatürk Havalimanı'ndan Senegalli turist Ousmane Alyly’i taksisine alan O.K., yolculuk esnasında turiste "Sen terörist misin?", "Camileri bombalamayı mı geldin?” diyerek hakaret etti. Senegalli turistin şikayetinin ardından gözaltına alınan taksi şoförü hakkında ‘gasp’ suçundan işlem yapıldı. Sorgusunun yapılması için Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürülen taksici O.K., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Burada savcılık tarafından ifadesi alınan taksi sürücüsü O.K. tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından sürücü O.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksicinin verdiği ifadede suçlamaları reddettiği öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 44
  • Ahmet Kır 5 yıl önce Şikayet Et
    Hareket gerçekten insan kelimesine ofersah fersah uzak. Bu hareketin bir başka önemi ise ülkemize vereceği zarardir, kötü tanıtımıdır. Aslında bu şahsın Türkiyeyi kötü tanıtmak amacıyla yaptığ tespiti halinde, yerli veya yabancı bağlantı veya örgütlü olma ihtimali araştırılmalı. Hesap hareketleri, telefon ve sosyal medya kayıtları incelenmelidir.
    Cevapla
  • Tosun 5 yıl önce Şikayet Et
    Ehliyeti iptal edilmeli ticaret yasağı getirilmeli bu bozuk karakter herkese bu şekilde davranır önlem alınmalı
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    Bundan 3-4 sene evvel İstanbul’a geldigimizde meciyeköy’den nisantasina gitmek istedik. Taksici bizi dolandirmaya basladi ama benim telefonumun navigasyonuna baktigimi bilmiyor! Dedim abi ne yapiyorsun? Telefonu gösterdim rengi atti. Ülkede helali harami bilen umursayan kalmamis
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynı durum benim başıma geldi.40 dakika dolandırdı birşey demedim ve vardığımda mesafenin gerçek değerini verdim ve falan falan taksi durağına gel çayımı iç bende taksiciyim dedim.adam mosmor oldu.
    Cevapla
  • Xye 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman‘i birakin insan olan az!!!
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu mikrop insanlar ile aynı havayı teneffüs etmek ten utanıyorum. Meslek gruplarının içerisinden bu tür adamlar temizlenmeli aksi durumda "bu taksiciler"diye başlayan olumsuz cümleleri kurmak çok kolay. Çünkü mutlaka bir çok insanın bunlar ile yaşadığı kötü bir hatırası var. Bu arada bu herif döven diğer taksicilerin eline sağlık.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir azınlık bütün taksicileri lekeliyor,halbuki çok değerli taksici arkadaşlar da var ama bunun gibileri bu sektörden arındırılmalı,diğer dürüst insanların adına üzülüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...