Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı, Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'daki "Büyük İstanbul Mitingi" için vatandaşların alana girişleri devam ediyor.

"Sağduyunun Birlikteliği" sloganıyla düzenlenen buluşma için İstanbul'un farklı ilçelerinden metro, Marmaray, vapur ve otobüslerle yola çıkan vatandaşlar, Yenikapı Meydanı'na gelmeye başladı.

Meydana 16 metre yüksekliğinde 145 metre genişliğindeki sahneye iki led ekran, 18 ses kulesi kuruldu. Alanda 12 dev ekran bulunurken, alan ve çevresinde yaklaşık 5 bin civarında polis görev alıyor.

Alanda dört ayrı giriş noktasında 130 metal dedektörlü kapı ve 18 bin metre bariyer de yer alırken, meydanın farklı yerlerine, vatandaşın istifade etmesi için içme suyu bırakıldı.

Meydanın birçok yerine ise Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dev posterleri asıldı. Sahnede bulunan Erdoğan ve Bahçeli'nin tokalaştığı fotoğraf karelerinin üzerine de "İstanbul ehline emanet" ve "İstanbul bizim için bir aşk hikayesi" yazıldı.

Yerli ve yabancı basın mensupları için tribün oluşturulurken, vatandaşların etkinliği izleyebilmesi için meydanın farklı yerlerine onlarca ses kulesi ve ekran yerleştirildi.

Miting alanında, çadır hastane, sağlık noktası, mescit, mobil tuvalet ve şadırvan ile su dağıtım noktaları yer alıyor.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Hamdi 26.03.2019 10:51
    Maşallah sübhanallah söz konusu vatansa gerisi tefarruattir ülkesinden zorla her türlü ahlaksız rezil yollarla çıkarılan müslümanların hali ortada Allah o duruma düşürmesin âmin
  • Sevgi 25.03.2019 09:17
    ALLAHIM Sen TÜRK milletinin sayısını arttır yarabbim
  • Liyakat 25.03.2019 07:46
    Liyakat e bakacaksanız binali Yıldırım a oy vereceksiniz İcraate , tecrübe ye bakacaksanız binalı Yıldırım a oy vereceksiniz Dürüstlüğe bakacaksanız Binali Yıldırım a oy vereceksiniz Kapris ve kompleks ile ancak başkasına oy verilebilir, Buda pişmanlık getirir
  • avcı 24.03.2019 22:14
    Bayraksızlar düşünsün artık...Hiçbir bayrak ve flamayı miting alanına almıyoruz diyenler iyi bakın bu bayrak ki bu ülkeyi temsil eden en büyük şereftir... Atatürk'ün arkasına daha ne kadar saklanacaksınız gerçek yüzünüz gün yüzüne çıktı...
  • BOZKURT 24.03.2019 21:38
    Bu seçim ben Oy kullanmayacağım ve hükümete ders vereceğim diyen kardeşlerim ve değerli seçmenler!!!Lütfen artık UYANALIM. Bu seçim Hükümete ders verme seçimi değildir.Birileri vatanımızı karıştırmak,Bölmek ve sokaklara dökülmek için ellerine ovuştururken ve beklerken. Bizim yapmamız gereken Reis'lerimizin ve Hükümetimizin yanında ve arkasında durmaktır.Küskünlükleri bir kenara bırakıp sonuna kadar Cumhur ittifakının yanında durup Oylarımızı Cumhur ittifakına vermeliyiz.!!!! SAKIN HA.BİR YANLIŞ YAPIPDA VATAN HAİNLERİNİ VE TERÖR SEVİCİLERİ SEVİNDİRMEYELİM.
Daha fazla yorum görüntüle