Fahrettin Altun kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun kimdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gelen mektubu Twitter hesabından paylaş ve gündem olan Fahrettin Altun aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Fahrettin Altun'un biyografisi...

Fahrettin Altun kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Fahrettin Altun kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 25.03.2019 14:45 GÜNCELLEME 25.03.2019 14:45

Fahrettin Altun 11 Eylül 1976 tarihinde dünyaya gelmiştir. Gazeteci, akademisyen, yazar, televizyon programcısı olan Fahrettin Altun 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamladı. “McLuhan ve Baudrillard’ın Medya Kuramlarının Karşılaştırmalı Çözümlemesi” başlıklı teziyle 2006 yılında İstanbul Üniversitesi’nde tamamladı.

FAHRETTİN ALTUN'UN HAYATI

Fahrettin Altun Almanya Stutgart Aalen doğumludur. Doç. Dr. Fahrettin Altun SETA İstanbul'un Genel Koordinatörü aynı zamanda İbn Haldun Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 2017 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Enine Boyuna isimli program'da yer almaktadır. Fahrettin Altun'un aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır.

Fahrettin Altun, 2002-2003 yılları arasında Utah Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde misafir araştırmacı olarak bulundu ve İstanbul Şehir Üniversitesi’nin kurucu akademik kurulunda yer alarak İletişim Fakültesi’nin kurucu koordinatörlüğünü yaptı.

Fahrettin Altan Kaç Yaşında

Ayrıca Altun görevlerinin yanı sıra 2008-2014 yılları arasında İstanbul Şehir Üniversitesi’nde İletişim Bölüm Başkanlığını ifa etti. Ardından 2015-2017 yılları arasında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev aldı.

Yöneliş ve Küre adlı yayınevlerinde editörlük, Anlayış dergisinde yayın yönetmenliği ve Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapan Fahrettin Altun, TRT 2 ve TRT Haber’de yayımlanan Ayrıntı adlı televizyon programını hazırladı ve sundu. Ayrıca Sabah ve Daily Sabah gazetelerinde köşe yazarlığı yapmakta olan Altun, aylık Kriter dergisinin genel yayın yönetmenliği görevini sürdürmekte, TRT 1’de Enine Boyuna ve TRT Haber’de Dışa Bakış adlı televizyon programlarına yorumcu olarak kaktı sunmaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir