Hüseyin Sözlü kimdir? Adana Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü aslen nereli?

MHP Adana Belediye Başkanı adayı olan Hüseyin Sözlü kimdir? 1965 senesinde Ceyhan'da dünyaya gelen Hüseyin Sözlü aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu olan Hüseyin Sözlü'nün biyografisi...

Hüseyin Sözlü kimdir? Adana Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü aslen nereli?
Hüseyin Sözlü kimdir? Adana Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü aslen nereli?
GİRİŞ 31.03.2019 16:23 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:24

Adana ilinin Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkan adayı olan Hüseyin Sözlü 1965 yılında Ceyhan’ın Çokçapınar Köyü’nde doğdu. Evli ve üç çocuk babası olan Hüseyin Sözlü ilköğrenimini köyünde, ortaöğrenimini ise Ceyhan Yaltır Kardeşler Ortaokulu ve Ceyhan Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ne girerek 1989 yılında “Ziraat Mühendisi” olarak mezun oldu.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ BİYOGRAFİSİ

1990 yılında DSİ’de İşletme Mühendisi olarak göreve başladı, 1997 yılında DSİ Kösreli İşletme ve Bakım Başmühendisliği’ne atandı. 

1999’dan bu yana aralıksız üç dönem Ceyhan Belediye Başkanlığı’na seçilmiş olan Hüseyin Sözlü, bunun yanı sıra Türkiye Mahalli İdareler İşveren Sendikası Genel Başkanlığı, Türkiye İşveren Sendikaları Yönetim Kurulu Üyeliği ve Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürütmektedir. 

 

 

Hüseyin Sözlü, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde MHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...