AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan kimdir? Kaç yaşındadır?

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı olan başarılı isim Savcı Sayan kimdir? 1971 senesinde doğan Savcı Sayan aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezun olan Savcı Sayan'ın biyografisi...

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan kimdir? Kaç yaşındadır?
AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan kimdir? Kaç yaşındadır?
GİRİŞ 26.03.2019 11:28 GÜNCELLEME 26.03.2019 11:28

Savcı Sayan 1971 senesinde dünyaya gelmiştir. 24 çocuklu bir ailenin 12. çocuğu olarak Ağrı Tutak’da doğdu. İlk öğrenimini Tutak’da, Orta öğrenimini Muş Malazgirt’de, Lise öğrenimini Tutak Lisesinde okul birincisi olarak tamamlamıştır. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur. Eğitim Fakültesi’nde Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlayıp, çeşitli okullarda öğretmenlik yapmıştır. 

Tarım ve inşaat sektörüyle uğraşan Savcı Sayan, evli ve bir çocuk babasıdır. 

Savcı Sayan, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AKP Ağrı Belediye Başkan adayı oldu. 

Eğitim Fakültesi’nde Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlayıp, çeşitli okullarda öğretmenlik yapmıştır.  İlçe Gençlik Kolu, İl Gençlik Kolu ve Genel Merkez Gençlik Kolları (1996-2000) MYK üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 

İlçe Başkanlığı ve Ağrı il Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Doğu ve Güney Doğu Anadolu yörelerinde Töre cinayetleri, Kadınların Eğitimleri konularında çeşitleri çalışmaları mevcuttur. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi