FETÖ'nün seçim sonrası eylem planı deşifre oldu

FETÖ'nün Pensilvanya'dan örgüt mensuplarına gönderdiği "o gece ki taarruz olacak", "her şey tamam" mesajıyla üç farklı tarihi içeren kripto talimatları ele geçirildi.

FETÖ'nün seçim sonrası eylem planı deşifre oldu
FETÖ'nün seçim sonrası eylem planı deşifre oldu
GİRİŞ 26.03.2019 12:55 GÜNCELLEME 26.03.2019 12:55
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Ülkedeki çıkarları için 31 Mart yerel seçimlerini ölüm kalım savaşı olarak gören küresel güçler ile taşeronları FETÖ-PKK, bu sefer muhalefeti de yanlarına alarak son darbe için yeni senaryolar geliştirdiği öğrenildi. ABD ve İsrail destekli üst aklın organize ettiği kaos ittifakı Türkiye'ye karşı atılacak yeni adımlar belirledi. Ekonomik, sosyal ve siyasi kriz çıkartacak adımlar için FETÖ örgüt militanlarına, "taarruz olacak, her şey tamam" mesajı verirken, terör örgütü PKK'nın da örgüt elebaşı Abdullah Öcalan'a sözde tecrit bahanesiyle cezaevlerinde başlattığı açlık grevlerinin ölümle sonuçlanması için militanlara "ölün" talimatı verdiği belirlendi. Star her iki karanlık örgütün talimatlarını içeren belgelere ulaştı. 

KRİPTO MESAJLAR

15 Temmuz hain darbe girişimiyle tüm karanlık yapılanması çorap söküğü gibi gün yüzüne çıkan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün sinsi faaliyetlerine 31 Mart yerel seçimlere günler kala hız verdi. Star'ın ele geçirdiği belgelere göre teröristlerin halen Pensilvanya'dan aldıkları talimatlar doğrultusunda kaotik eylem yapmaya hazırlandığı, kripto militanlara ve cezaevlerindeki örgüt mensuplarına bu yönde talimatların verildiği belirlendi.

HER ŞEY TAMAM, TAARRUZ OLACAK

Bu talimatların en çarpıcı olanı ise Çorum'da asker imamı olan eski öğretmen Mustafa Sarıoğlu'ndan ele geçirildi. Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumunda FETÖ kapsamında tutuklu bulunan mahrem yapı imamlarından Mustafa Sarıoğlu'nun yazar Stefan Zweig'in "Olağanüstü Bir Gece" isimli eserine bazı talimatlar gizlediği belirlendi. Çorum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube müdürlüğünce incelenen kitapta bazı sayfalarda bulunan kelimelerin altının çizili olduğu, bazı kelimelerin içerisindeki harflerin ise özellikle altının çizilmiş olduğu görüldü. Altı çizilen harflerin bir araya getirilmesi sonucunda "o geceki taarruz olacak", "tarih sayfada" ve "anlaşıldı her şey tamam "

Akşam.com.tr

YORUMLAR 24
  • Berke Tevfik 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi ele geçirmesi olmadı bu sefer gene deneyecek ama biz gene sımsıkı ayakta durucaz.31 martta da sandıkta cevabımız size hazır bekleyin cevabınızı vericez.
    Cevapla
  • Tgb 5 yıl önce Şikayet Et
    Planları ellerinde patladı bu halkı hafıfe aldılar ve sonuç hüsran, bızı yıkamıcaksınız haınler
    Cevapla
  • Yahya kılıç 5 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna dememişler su uyur düşman uyumaz
    Cevapla
  • BOZKURT 5 yıl önce Şikayet Et
    O gece bu onurlu millet nasıl size cevabı en net şekilde verdiyse 31 Martta da verecek rahat olsun pensilvanya itleri
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah fetö hainlerine fırsat vermesin.Planlarını bozsun.Allah vatanımı bu hainlerden korusun.Tuzaklarını başlarına çevirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil