Tam 20 ton! Hepsi tarlaya döküldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan süt dolu kamyon tarlaya devrildi. Sürücünün yaralandığı kazada, 20 ton süt tarlaya döküldü.

Tam 20 ton! Hepsi tarlaya döküldü
Tam 20 ton! Hepsi tarlaya döküldü
GİRİŞ 27.03.2019 03:31 GÜNCELLEME 27.03.2019 03:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kaza, öğleden sonra İnegöl'ün kırsal Şipali Mahallesi yolunda meydana geldi. Mahalleye seyir halinde olan Muharrem Nohutçu (48) yönetimindeki 16 NY 628 plakalı 20 ton süt dolu kamyon, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle tarlaya devrildi. Tankerdeki sütün tarlaya döküldüğü kazada yaralanan sürücü, ihbarla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından  İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kamyon ise çekiciyle yoldan kaldırılarak otoparka çekildi.

 

 

YORUMLAR 5
  • Momedo 5 yıl önce Şikayet Et
    O tarla 1 sene boyunca verim vermez herhalde. İlacı varsa bilmiyorum ama süt ayran benzeri sıvılar bitkiyi kurutur toprağı öldürür. İyice ve derinden çapalanması lazım bol güneş görmeli toprağın altı üstüne gelmeli sütü emen toprak derinliğine kadar. Güneşli hava olmasa iş yaşa benziyor. Umarım çok alana yayılmamıştır. 20 tona yakın herhalde az değil.
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    yeni birsey kesfedilecek sutun topraga faydasi kazada sadece yaralanma olmus buda sevindirici bolumu Allah daha kotusunden korusun
    Cevapla
  • akıncı 5 yıl önce Şikayet Et
    besin olur toprağa bence.. suyun hikmeti neyse o
    Cevapla
  • birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    tarlasını süt ile yıkamışlar. vardır bunda da bir hikmet.
    Cevapla
  • mehmetm 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarım yapılan bir yer gibi görünüyor. Sütün, tarıma etkisinin incelenmesi için tevafuk bir durum oluşmuş. İlgililere duyurulur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti