Mehmet Özhaseki'den anket açıklaması

AK Parti tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mehmet Özhaseki, yayınlanan anket sonuçlarına ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özhaseki'den anket açıklaması
Mehmet Özhaseki'den anket açıklaması
GİRİŞ 27.03.2019 16:14 GÜNCELLEME 27.03.2019 16:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Özhaseki, seçime günler kala gündemi değerlendirdi.

AK Parti tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mehmet Özhaseki,UİGAD Genel Başkan Yardımcısı Okan Geçgel'e yerel seçime ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Son günlerin en tartışmalı konusu olan anketlere de değinen Özhaseki, iki tür anketin olduğunu söyledi. Bazılarının yönlendirme, maniple etmek için yapıldığını belirten Mehmet Özhaseki "Bazıları ise gerçeklere yakın anketler. 200 bin lira verin istediğiniz sonucu ortaya çıkarsınlar" dedi.

CHP'nin manipülasyon yaptığını dile getiren Özhaseki, şu ifadeleri kullandı: "Bir de uzmanlar var. Bu işi bilenler var. Bunu alıyorsunuz inceliyorsunuz, eksik kalınan noktalarda neden eksik kalındığı noktasında çalışmalar yapıyorsunuz. CHP, biz öndeyiz. Kazandık. Aldık. Götürüyoruz" diyorlar. Seçimden sonrada "Oylarımız çalındı" deyip, YSK'ya çamur atıyorlar. Bu kadar yalan olur mu?

Yaptırdıkları anket sonuçlarını da hatırlatan Özhaseki önde olduklarını belirtti. Son ana kadar sahada olacaklarını vurgulayan Özhaseki "Kendimizi, bilgimizi, tecrübemizi ve projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz. İnşallah büyük bir zafer kazanacağız." dedi.

 

 

YORUMLAR 2
  • Çetin 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet özhaseki ankara halkı için büyük bir şans ankara halkı bunu değerlendirmesi lazım
    Cevapla
  • İsimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet özhaseki ankara için büyük bir şans ankara halkı bunu değerlendirmesi lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'