Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse kimdir? Celal Köse biyografisi

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse kimdir? 1972 yılında Yozgat’ta doğan Celal Köse aslen nereli ve kaç yaşındadır? Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü mezunu Celal Köse'nin biyografisi...

Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse kimdir? Celal Köse biyografisi
Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse kimdir? Celal Köse biyografisi
GİRİŞ 28.03.2019 11:20 GÜNCELLEME 28.03.2019 11:20

Celal Köse 1972 yılında Yozgat’ta doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilinii Yozgat’ta tamamlayan Köse, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimimi Karadeniz Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi ana bilim dalı Kamu Yönetimi bölümünden siyasi partiler kanununa göre seçme seçilme esasları, parti içi demokrasi ve liderler sultası başlıklı Yüksek Lisans tezini vererek mezun oldu. 

Köse, evli ve 2 çocuk babası.

Celal Köse, 31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçimlerde, AK Parti Yozgat Belediye Başkan adayı olmuştur. 

İş hayatında inşaat, akaryakıt, gıda ve madencilik gibi çeşitli alanlarda faaliyetleri bulunan Köse, 1984’ten beri müteahhitlik yapmaktadır. 

Siyasi hayatına ilk olarak Refah Partisi Gençlik Kollarında başladı. 

AK Partinin kuruluşunda kurucu İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldı, Şubat 2002’de Genel Merkez tarafından Yozgat Merkez İlçe Teşkilatını kurmak üzere Kurucu Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirildi. 2007 Yılında kendi isteği ile görevden ayrıldı. 23 Ağustos 2017 tarihinde ise Ak Parti Yozgat İl Başkanlığına atandı. Köse halen Yozgat İl Başkanlığı görevini yürütüyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık