İYİ Partili Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy seçim ofisinde partililere yaptığı konuşmada, kendisine oy vermeyenlerin Müslümanlığından şüphe edeceğini söyledi. 

İYİ Partili Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Belediye Başkanı Vahdi Arısoy seçimlere 3 gün kala seçim ofisinde partililer ile bir araya geldi. Burada partililere seslenen Arısoy, kendisine oy vermeyenlerin günah işleyeceğini ve oy vermeyenlerin Müslümanlığından şüphe duyacağını söyledi. 

Gülşehir Belediye Başkanı Vahi Arısoy, “Doğalgaz çekiyorlardı ben oraya vardım. Orada bir tane ev kalmış. Dedim ki arkadaşlar 30 metre mesafe var buradan 30 metre gidin öbür taraftan gerekiyorsa 100 metre keseriz. O arkadaşımız AK Partiliydi. Ve hiç kimse bize parti ayrımı demesin diye onlarında doğalgazını çektik. Ben şunu söylüyorum. Yani bu hizmetlerden faydalanıp da bu şahsa oy vermemek bence günah işlemektir. Benim getirdiğim doğalgazı kullanacaksın, benim otobüsüm ile Nevşehir’e yolculuk yapacaksın. Klimalı araçlar ile hem de ayakta gitmeksizin, müzik dinleyerek gideceksin. Ve arkasından da döneceksin diyeceksin ki evet efendim bu hizmetleri yaptınız ama ben sana oy vermiyorum. İşte o zaman ben bu adamın Müslümanlığından şüphe ederim” dedi. 
 

Yorumlar 89 Yorum Var
  • Kemal yılmaz 29.03.2019 16:45
    Sana mi kaldı insanın dini pkkli ?
  • Mehmet 29.03.2019 16:43
    Milletin malına 'benim' diyor. Bence sen önce git kendi imanını tazele. Akp li olmasına rağmen doğal gazını vermiş. Lafa bak sen kimsin mecbur vereceksin asıl sen mecbur iş yapacaksın. Omakam senin değil o canda malda senin değil de farkında değilsin
  • bülent 29.03.2019 15:07
    partiyi dinle karıştırmayalım, o ayrı o ayrı
  • Simyaci 29.03.2019 14:15
    Iy icin nüslümanligi alet ediyor mal,sen önce bunun farkina var
  • ebrusonmez 29.03.2019 14:15
    Asıl size oy verenlerin Müslümanlığından şüphe ederiz.Ezana saygısızlık yapanlarla ittifak kurup sonra size oy vermiyorlar diye insanları müslümansızlıkla suçlamayazsınız.Aklı olan düşünüpte size oy vermez zaten
Daha fazla yorum görüntüle