Selçuk Bayraktar paylaştı! Onları üzmeye devam edeceğiz

Sosyal medya hesabı twitter adresinden bir açıklama yapan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar 'TSK’mızın başarılı operasyonlarında Milli SİHA’larımızın isabetli vuruşlarının yankısı terör destekçisi sözde siyasetçilerden geliyor. Teröristleri, terör destekçilerini ve terör sevicileri üzmeye devam edeceğiz.' dedi.

Selçuk Bayraktar paylaştı! Onları üzmeye devam edeceğiz
Selçuk Bayraktar paylaştı! Onları üzmeye devam edeceğiz
GİRİŞ 28.03.2019 23:39 GÜNCELLEME 28.03.2019 23:39
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar şunları söyledi;

"TSK’mızın başarılı operasyonlarında Milli SİHA’larımızın isabetli vuruşlarının yankısı terör destekçisi sözde siyasetçilerden geliyor. Teröristleri, terör destekçilerini ve terör sevicileri üzmeye devam edeceğiz. Milli SİHA'larımız ve Roketsan üretimi Milli Akıllı Mühimmat dünyada kendi sınıfının en iyileri. Maliyetleri de dünyadaki emsallerinin 5'te biri. İkisi de dışarıdan tedarik edemediğimiz stratejik teknolojiler. TSK'mız dünyada bu teknolojiyi en etkin kullanan üç ülkeden biri. Bu güvenlik hizmetini milletimize bu kadar başarılı şekilde sunan TSK'mıza Rabbim zeval vermesin." dedi

YORUMLAR 21
  • Murat TANER 5 yıl önce Şikayet Et
    Bundan 20 sene önce, her gün onlarca şehit verdiğimiz yıllarda, biri çıkıp da ey halk! bir teknoloji var, onlarca şehid vermekten bizi kurtaracak ve teröre bela olacak, işte bunlar silahlı insansız uçaklardır. Yalnız her vatandaşın bir altın bilezik kıymetinde destekte bulunması gerekecek. deseydi vallahi hemen her vatandaş bu parayı cebinden vermeye hazırdı. Yeter ki Mehmetçi'ğimizin ayağına taş değmesin, onlara bir zarar gelmesin diye her anne baba bu fedakârlığı yapmaya hazırdı. Şimdi bu teknolojiye sahibiz. Değerini bilelim. Doların yükselişini hükümete yıkmayalım. Daha çok kenetlenelim. Daha da ilerleyelim inşallah.
    Cevapla
  • nadim hatipoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    tepelerine tepelerine gözlerine gözlerine vurun ALLAHCC ZEVAL VERMESİN bu MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNE KİMKİ DÜŞMANLIK BESLER SONU BU OLACAK BUNDAN SONRA İNŞALLAH.
    Cevapla
  • aksaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk Silahlı Kuvvetleri güçlendikçe ve silah sanayimiz milli olarak geliştikçe CHP-PKK-İYİ PARTİ-HADEP-SAADET P. resmen çıldırıyorlar.
    Cevapla
  • M~E~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim Allah seni korusun inşaallah...Güvenlik tedbirlerinde sıkı olmalı
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu damat hayırlı ...devamının daha iyisini bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü