Rüşvetin ispatı! CHP'li adayın danışmanı video gönderdi

CHP’li Battal İlgezdi’nin, Ataşehir’de yerel basını nasıl susturup rakipleri hakkında nasıl olumsuz haber yaptırdığı ortaya çıktı. İlgezdi’nin sabıkalı basın danışmanı Ufuk Bulut, gazetecilere gönderdiği videoda, elindeki paraları göstererek açık açık rüşvet teklif etti.

GİRİŞ 29.03.2019 06:09 GÜNCELLEME 29.03.2019 09:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Yolsuzluk nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nca görevden alınan, buna rağmen CHP tarafından tekrar Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi, bu kez de basın danışmanı Ufuk Bulut’un rüşvet skandalı ile gündeme geldi. Daha önceden belediyenin kurban yeri satışında yaptığı dolandırıcılık nedeniyle cezaevine giren ve denetimli serbestlik kapsamında serbest kalan Ufuk Bulut, Ataşehir’deki yerel basın mensuplarının WhatsApp grubuna skandal bir video gönderdi.

 

 

AÇIK AÇIK RÜŞVET

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Videoda, elindeki bir tomar parayı gösteren Bulut, “Sevgili arkadaşlar nakit ihtiyacını giderebileceğiniz yepyeni bir adres, Ufuk Bulut. Buyrun” diyerek açıkça rüşvet teklif etti. Kendisi gibi belediyede görevli A takımı da sabıkalı olan İlgezdi’nin Ataşehir’deki yerel basını nasıl susturduğu ve karşısındaki adaylar hakkında nasıl olumsuz haber yaptırdığı bu skandal video ile gözler önüne serildi.

 

 

KARŞI ÇIKANA TEHDİT

Bu arada Battal İlgezdi hakkındaki yolsuzluk iddialarını gündeme taşıyan yerel basın organları hedef alınmaya başlandı. Atasehir.Tv’nin imtiyaz sahibi Nejmeddin Yıldırım, oğlu ile tehdit edildi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından ilçenin pek çok yerine Yıldırım’ın oğlunun fotoğrafının bulunduğu ve üzerinde “Kayıp aranıyor” yazılı ilanlar asıldı.

 

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 16
  • Yahya kılıç 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne ararsan bu chpden çıkıyor boşuna zillet ittifakı demiyoruz
    Cevapla
  • Kemal yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    CHPKK böyle zaten her zaman rüşvet ile algi oluşturdu.
    Cevapla
  • CCC 5 yıl önce Şikayet Et
    CHPKK başka izaha gerek yok. Hepsinin sonu cehennemde bir çukur olacak inşallah.
    Cevapla
  • SSS 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP HDP İYİ PARTİ ACİLEN KAPATILIP YÖNETİCİLERİ ve O KAFADAKİ DİĞER PARTİ YÖNETİCİLERİ ÜLKE DIŞINA SÜRÜLMELİDİR.. EN KESTİRME YOL..
    Cevapla
  • Efdâl 5 yıl önce Şikayet Et
    İşiniz gücünüz yolsuzluk,rüşvet EE para bol tabi rezidanslar kralı oldunuz herbiriniz Battal Sayesinde Battal Ataşehir'i soydu soğana çevirdi.tehtit,rüşvet dolandırıcılık CHP 'bin özenle seçtiği adayları iste sizsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak