Darbe için kadeh kaldırmıştı! CHP'li aday bakın sonra ne yapmış

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine kadeh kaldıran CHP'li Edirne Belediye Başkanı Gürkan'ın, tutuklanmaktan korktuğu için ihanet görüntülerini elinde bulunduran kişiye işkence yaptırdığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 30.03.2019 13:42 GÜNCELLEME 30.03.2019 13:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın FETÖ’nün ülke tarihinde eşi benzeri görülmemiş ihanetini Gündoğdu Marşı’nı okuyup darbeci hainlere methiyeler düzerek kutlaması, zillet ittifakının gerçek yüzünü gösterdi. FETÖ destekçisi Gürkan’a tepkiler çığ gibi büyüdü. CHP’den rezalete ilişkin bir açıklama gelmemesi dikkati çekti.   


 
HAPSE GİRMEKTEN KORKTU 
 
Güneş'in haberine göre; Gürkan’ın rezaletleri bununla da bitmedi. CHP’li Gürkan’ın, söz konusu ihanet görüntülerini ortadan kaldırmak için yerel gazeteci Şükrü Benli’ye işkence yaptırdığı da ortaya çıktı. Gürkan, 15 Temmuz gecesi sevinç çığlıkları atarken çekilen görüntülerin, hakkında çok suçlama bulunan Benli'nin elinde olduğunu öğrendi. Kaydın yayınlanması halinde darbeyi övme suçundan tutuklanmaktan korktu. Görüntüleri alıp yok etmek için, Bulgaristan'a yerleşen Benli'nin üzerine mafyayı saldı.  

 

 

DÖVÜP ELEKTRİK VERDİLER 

Türkiye'den gelen kişilerce kaçırılan Şükrü Benli, Svilengrad Savcılığı’na verdiği ifadede gördüğü işkenceyi şöyle anlattı: Darbe gecesi çekilen görüntülerin sende olduğunu biliyoruz’ dediler. Gözlerim bağlı halde 3 saat boyunca dövdüler. Filistin askısıyla asıldım, elektriğe bağlandım. Kadın giysisi giydirilerek coplandım.
 
KONUŞURSAN ÖLÜRSÜN 
 
Darbe şakşakçısı Gürkan’ın tuttuğu mafya üyelerinin telefonunu gasp ederek görüntüleri aldığını belirten Benli, ardından susması için işkencenin devam ettiğini söylerek sözlerini şöyle sürdürdü: Edirne Belediye Başkanı’ndan özür dilemem, ona beni affetmesi için yalvarmam ve bir daha onunla ilgili tek bir yazı yazmamam istendi. Polise gidersem öldürüleceğimi söyleyerek beni tehdit ettiler. Gürkan, yılbaşı afişlerinde Edirne’nin adını Yunanca ‘Adrianoupolis’ yazdırarak büyük tepki çekmişti. 
 
GÖRÜNTÜLER İÇİN PARA İSTEDİ 
 
Yakın arkadaş olan ikilinin arası 15 Temmuz'dan sonra bozuldu. Hakkında çok sayıda dava açılan Benli, iddiaya göre o görüntüler karşılığında para isteyince eski dostlar düşman oldu. Gürkan, görüntüleri mafya aracılığıyla aldı ancak yedeklenen kaydın ortaya çıkmasını engelleyemedi. 

 

 

DARBE HABERİNİ 'İMAM' MI VERDİ? 

Recep Gürkan'ın, FETÖ'nün belediyeler imamı Erkan Karaarslan’la da yakın ilişki kurduğu ortaya çıktı. Darbenin şerefine kadeh kaldırırken “12 Eylül'de haberimiz yoktu, bu gece var” diyen Gürkan'ın, darbe bilgisini Karaarslan'dan aldığı iddiası gündeme geldi. 

KAYNAK: GÜNEŞ
YORUMLAR 4
  • Lolo 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmadım. Birbirlerine kazık atmada da üstlerine yok bunların. Birinin çıkarları, diğerinin kümesine girdiği an hemen düşman oluverirler. Mansur Y. ile N. Kesgin arasındaki ilişki de böyle benzer bir şey. Beraber yiyip içerken, atışa giderken, şu an 28 ayrı dava açmışlar birbirlerine. Benzer profiller gösteriyor CHPliler. Kitap yazılır bu konuda :) Bu seçimde hayata dair pek çok şey öğretti bize CHPliler :)
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 5 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti kaybederse içimizdeki hainler erken seçim istiyecek aklını başına al müslüman kardeşim eyt yoksa oy yok poşet paralı oy yok fiyatlar yüksek oy yok dersen amerika israil kazanır pkk pyd deaş ypg fetö gibi terör örgütleri kazanır bunun farkında mısın?
    Cevapla
  • NEDİM0202 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaratığa neden gereken yapılmıyor kimden çekiniliyor böyle ürkek davranmak olmaz hızla gereken ne ise yapılsın
    Cevapla
  • kapital 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyet cok igrenc!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi