Skandal sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama!

Pendik'te AK Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında gönüllü olarak broşür dağıtan bir genç, Meral Akşener'in partisi İP Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'ın alaycı tavrına ve provokatif sorularına maruz kalmıştı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Twitter'dan, "Yusuf kardeşim. Senin bu edebin, sabrın, vakarın ve asaletin, maruz kaldığın çirkinliği ve kötülüğü yenecek" dedi.

GİRİŞ 29.03.2019 15:20 GÜNCELLEME 29.03.2019 15:39
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

İstanbul Pendik'te AK Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında gönüllü olarak broşür dağıtan bir genç, Meral Akşener'in partisi İYİ Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'ın alaycı tavrına ve provokatif sorularına maruz kaldı.

 

 

İYİ Partili kadın kapısına gelen genci küçük düşürmeye çalıştığı anları videoya kaydederek sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

KALIN'DAN AÇIKLAMA

 

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabı Twitter'dan bu konu ile alakalı bir mesaj paylaştı. Gencin aşağılıyıcı sözler karşısındaki sabırlı ve vakarlı duruşunu öven Kalın, "Yusuf kardeşim. Senin bu edebin, sabrın, vakarın ve asaletin, maruz kaldığın çirkinliği ve kötülüğü yenecek" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 110
  • osman guvven 5 yıl önce Şikayet Et
    Andımızı okuyup üzerine o kadına İstiklal marşının on kıtasını sorsaymışş kadın şişer kalırdı
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf kardeşim o sana böyle alaycı konuşan alçak ancak kendini elevermiştir. Elbet bu tavrının bir hesabı olacaktır. Allah herşeyin hesabını soracaktır kardeşim. Senin temiz yüreğin her türlü takdirin üzerindedir.
    Cevapla
  • sivaslı cengo 5 yıl önce Şikayet Et
    yorumları okudum çok duygulandım kardeşim yusuf senin gözlerinden öpüyorum yolun açık olsun
    Cevapla
  • idam 5 yıl önce Şikayet Et
    idam idam Allah razı için idam
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin davana olan samimiyetin ve sadakatin bu aymaz güruhun içine oturur.senin gibi yüregi temiz gençleri gördükçe kahrolurlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri