Poşetle girip, bavulla çıktılar! Milyonluk soygun...

İstanbul Kadıköy'de bir iş adamının evine girerek toplam 1 milyon 30 bin liralık ziynet eşyası ve dövizi çalarak kaçtıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin apartmana girişleri ve ellerindeki bavullarla çıkışları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Poşetle girip, bavulla çıktılar! Milyonluk soygun...
Poşetle girip, bavulla çıktılar! Milyonluk soygun...
GİRİŞ 29.03.2019 14:58 GÜNCELLEME 29.03.2019 14:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul Kadıköy,'de 13 Aralık 2018 tarihinde meydana gelen olayda bir apartmanda meydana gelen olayda hırsızlar evin içinde bulunan, toplamda 1 milyon 30 bin liralık ziynet eşyası ve dövizi çalarak kaçtı. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada güvenlik kamera kayıtlarında şüphelilerin sanki apartman sakini gibi rahatça içeri girdikleri, bir süre içerde kaldıktan sonra bavul ve poşetlerle apartmandan çıktıkları tespit edildi.

 

 

Hırsızlık Büro Amirliği dedektifleri olayla ilgili yürüttükleri soruşturmada şüpheliler İsmail D.(43), Mehmet C.(30) ve Mehmet A.(35)'yı Bakırköy'de  gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA POLİS GELİŞ KAYITLARI VAR

 

 

Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerden İsmail D.'nin daha önceden 3 evden hırsızlık, 1 gasp, 2 kasten yaralama ve ruhsatsız silah bulundurmak, Mehmet C.'nin 21 adet evden hırsızlık, 3 kez uyuşturucu kullanmak, 1 adet cinsel saldırı, Mehmet A.'nın 4 adet evden hırsızlık,, 2 kez uyuşturucu kullanmak, 1 adet sahtecilik suçlarından daha önceden yakalandığı öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edilirken tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 8
  • ferhat 5 yıl önce Şikayet Et
    şu hırsızlar bilsinler ki , kul hakkı çok ağırdır hele ki yetim hakkı yiyenler onların sonu cehennemdir... tövbe edin çaldıklarınızı geri verin. Af kapısı her daim açıktır
    Cevapla
  • ulucak 5 yıl önce Şikayet Et
    3 gün sonra hakim amcalar içeride yattığı güne sayar tahliye ederler.- bu yaptıkları adalet cellatlığından da zerrece yürekleri sızlamaz.... adalet bakanlığı ve hsyk adli kararları denetleyecek bir üst kurum oluşturmalıdır yoksa bu karakuşi kararlar can yakmaya devam edecek.... fatura da iktidara kesilecektir....
    Cevapla
  • Musta63 5 yıl önce Şikayet Et
    zengin bir işadamı olmasaydı önceki suçları gibi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılirlardi
    Cevapla
  • Faruk Bedir 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim merak şu..bu yakalanan adi heriflerin daha önceden sayılı suçları varken göz altına alınmışken,nasıl oluyorda halen dışarda dolaşıp yine adi suçları işleyebiliyorlar..neden cezaevinde değiller ??
    Cevapla
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    Eeee Adaletin gözü kapalı olduğu için bunları görmüyor herhalde. Yarın serbest bırakılırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!