Bahçeli: Seçimden sonra o yasa teklifi sunacağız

MHP lideri Devlet Bahçeli. katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada, "Seçim sonrası kamuoyu araştırmaları için yasa teklifi getirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bahçeli: Seçimden sonra o yasa teklifi sunacağız
Bahçeli: Seçimden sonra o yasa teklifi sunacağız
GİRİŞ 30.03.2019 09:51 GÜNCELLEME 30.03.2019 10:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

 

 

Kamuoyu araştırma değil, oluşturma yapıyorlar. Seçim sonrası kamuoyu araştırmaları için yasa teklifi getirmek istiyoruz.

Kimisi Gezi olaylarıyla hevesleniyor kimisi sarı yelekliler olayıyla hevesleniyor ama bunların hiçbirisi 15 Temmuz gecesi millet iradesiyle ortaya koyulmuş olan duruşu göremiyorlar. Herkes silahların gölgesinde sessiz olmayı tercih etmiştir ama 15 Temmuz bunu yıkmıştır. 

 

 

(Sezai Temelli'nin skandal Kürdistan açıklaması) Onların bütün aklı acaba bu sistem değişikliğini nasıl engelleriz? sorusudur. Şehitlerimizden haberleri mi yok, emniyet güçlerimizden haberleri mi yok? Bu sessizliğin sebebi bir görevlendirme ışığı altında Türkiye'de bir sistem değişikliğini amaçlayan çevrelerdir. Bu çevreler küresel de olabilir yurt içinde de olabilir.

En önemli konu seçmen özelliği taşıyan bütün insanlarıma sesleniyorum. 31 Mart günün sandığa gidiniz.

YORUMLAR 2
  • fatma 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatan uğruna terör saldırılarında hayatını kaybedenler arasında şehit ayrımı yapılmasına halk nasıl bakıyor kamuoyuna birde bunu sorun.Yanlış anlaşılmasın 15 temmuz şehitleride diğerleride bizim evladımız.AYRIM SİVİL,ASKER, POLİS, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DİYE SINIFLANDIRILMAMALI.Sonuçta aynı can verildi,kan döküldü.ANALARIN ACISI AYNI.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok isabetli olur bahçeli inşallah getirin yasa değişikliğini
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!