İYİ Parti adayının 'Kur'an-ı Kerim' skandalı! 40 bin TL'lik...

İYİ Parti Bayramören Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç’un Bursa’da internetten hac malzemeleri satan bir işletmeden 40 bin lira değerinde Kur’an-ı Kerim satın alıp seçmenlere dağıttı, ancak parasını ödemediği iddia edildi.

GİRİŞ 30.03.2019 12:13 GÜNCELLEME 30.03.2019 12:47
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

İddialara göre, İYİ Parti’nin Çankırı Bayramören Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç, seçim öncesi Bursa’da internet üzerinden satış yapan bir işletmeden Kur’an-ı kerim satın aldı. 40 bin TL değerindeki Kur’an-ı kerimleri teslim alan Karakoç ödeme yapmadı. 

 

 

Kerim Karakoç’tan 10 gündür sağlıklı cevap almadıklarını söyleyen işletmeci Sinan Bilen, ''Kendisine ulaşamıyoruz. Telefonunda bizi engellemiş. Farklı numaralardan ulaştığımızda da bizi oyalıyor. Karakoç'a başkan adayı diye güvendik. Bir belediye başkan adayına güvenemeyeceksen kime güveneceğiz? Daha seçilmeden insanları kandıran bir insan, seçildiği zaman ne yapmaz? İYİ Parti Genel Merkezi'ne de durumu bildirdik, ama şu ana kadar bir netice alamadık'' diye konuştu. 

YORUMLAR 51
  • Erdalsilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Hedef 2023 gerisi yalan Dün böyleydi bugünden Böyle uyanın artık
    Cevapla
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne demişler; Alıklar olmasa, iş kalmaz açıkgözlere, diye.
    Cevapla
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Verdiğin kurum şahıs biz gelip alsak 1 kuruş almadan vermezsin para almadan niye verdin. kim olursa olsun kardeşim paranı alıp hizmeti verecen.dua et dükkanı boşaltıp gitmemiş.
    Cevapla
  • Bilal AKPINAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Reisi hiç mi dinlemiyorsun kardeşim. Ne güzel yakıştırmış: "sözde iyi parti". Hemide vatanını satan daha kimi satmaz ki.
    Cevapla
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahir zamandayız,babana bilegüvenmeyecek zamandayız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!