1 Nisan 2019 tarihinde PTT, Banka ve Kamu Kurumları açık mı kapalı mı?

YSK'nın gerçekleştirdiği 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde oy veren kişiler tarafından PTT, Banka ve Kamu Kurumlarının hizmet sağlayıp sağlamayacağı sıklıkla merak ediliyor. MEB bünyesinde okullar için bir günlük tatil kararı alınması üzerine araştırma konusu haline gelen 1 Nisan'da PTT, Banka ve Kamu Kurumları açık olacak mı?

1 Nisan 2019 tarihinde PTT, Banka ve Kamu Kurumları açık mı kapalı mı?
1 Nisan 2019 tarihinde PTT, Banka ve Kamu Kurumları açık mı kapalı mı?
GİRİŞ 01.04.2019 09:22 GÜNCELLEME 01.04.2019 09:23

Ülkemizde bulunan 59 milyon 391 bin 328 vatandaş, 31 Mart 2019 tarihinde bağlı bulundukları sandığa gidip tercihleri doğrultusunda oy kullanarak ikamet ettikleri il ve ilçenin belediye başkanının hangi isim ve parti olacağını belirleyecek. Seçmenlerin oy vermek için belirtilen saat aralıklarıyla birlikte sandıklardaki görevli kişiler tarafından oy sayım işlemlerinin de geç saatlere kadar uzayacak olması üzerine MEB (Milli Eğitim Bakanlığı)'nın okulların tatil edildiğini duyurması üzerine gözler PTT, Banka ve Kamu Kurumlarının hizmet verip vermeyeceğine çevrildi. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) bünyesinde düzenlenen yerel seçim sonrasından etraflıca sorgulanan bir konu haline gelen 1 Nisan'da PTT, Banka ve Kamu Kurumları açık olacak mı?

 

 

PTT, BANKA VE KAMU KURUMLARI, DEVLET DAİRELERİ AÇIK OLACAK MI?

31 Mart 2019 tarihinde düzenlenen yerel seçim sonrası 1 Nisan'da PTT, Banka ve Kamu Kurumlarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Konuya yönelik gerçekleştirilen resmi açıklama neticesinde 1 Nisan Pazartesi günü tüm kamu kurumları ve devlet daireleri açık olacak.  Aynı zamanda PTT, Banka, eczaneler, noterler, hastaneler 1 Nisan 2019 Pazartesi günü vatandaşlara hizmet sağlayacak.

 

 

1 NİSAN PAZARTESİ BANKALAR AÇIK MI OLACAK, KAPALI MI OLACAK?

1 Nisan Pazartesi 2019 tarihinde devlet bankaları ile özel bankalar açık olacaklardır. Bu tarihte de bankalara gidip finansal işlemlerde bulunabilirsiniz.

1 NİSAN PAZARTESİ PTT AÇIK MI OLACAK, KAPALI MI OLACAK?

PTT 1 Nisan Pazartesi 2019 tarihinde açık olacaktır, vatandaşlara hizmetini kaldığı yerden yürütecektir.

1 NİSAN PAZARTESİ HASTANELER, SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI?

Hem kamu-devlet ve özel hastaneler, hem de aile sağlık merkezleri 1 Nisan Pazartesi 2019 tarihinde açık olacaklar. Böylece doktorlar çalışmalarını sürdürecekler, hastalar ise tedavi görebileceklerdir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık