Oy kullanmak için sandığa gelen Beyaz gerçeği kağıda bakınca öğrendi

Son olarak O Ses Türkiye'nin jüri kadrosunda yer alan Beyazıt Öztürk, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına giderken okulları şaşırdı. Adres değişikliği yaptığı için okulunun değiştiğini söyleyen Öztürk, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

GİRİŞ 31.03.2019 14:28 GÜNCELLEME 31.03.2019 15:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı Beyazıt Öztürk 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına giderken oy kullanacağı okulu şaşırdı.

 

 

Öztürk, yaptığı açıklamada "Yanlış gelmişim. Adres değiştirmiştim. Daha önce burada kullanıyordum ya yine buraya gelmişim" diyerek oy kullanacağı okula gitti.

OY KULLANACAĞI OKULU KARIŞTIRDI

 

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında sabah saat 08.00 itibariyle sandıkların açılmasıyla birlikte milyonlarca seçmen oy kullanmaya başladı. Ünlü sanatçı Beyazıt Öztürk de oyunu kullanmak için Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu'na geldi. Okul girişinde sandık numarasına bakan Öztürk yanlış okula geldiğini fark etti. 

HAYRANLARIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Okuldan ayrılırken şaşkınlık yaşayan Öztürk basın mensuplarının sorusu üzerine, "Yanlış gelmişim. Adres değiştirmiştim. Daha önce burada kullanıyordum ya yine buraya gelmişim" dedi. Daha sonra bazı sevenleriyle fotoğraf çektiren Öztürk oy kullanacağı okula gitti.

YORUMLAR 3
  • harbi 4 yıl önce Şikayet Et
    zahmet edip internete girip bi baksaydın
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    programında devlete katil dedirten beyaz seni de unutmadık..
    Cevapla
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Haber olmak için bilerek yapmıştır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi