Güne acı haberle başladık: Yine kan aktı!

Yozgat’ın Şefaatli ilçesi Küçükincirli köyünde oy kullanma işlemleri sonrası çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Güne acı haberle başladık: Yine kan aktı!
Güne acı haberle başladık: Yine kan aktı!
GİRİŞ 01.04.2019 09:59 GÜNCELLEME 01.04.2019 11:23
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, 2 kişinin aday olduğu Küçükincirli köyünde muhtarlık seçimlerinde henüz nedeni belirlenemeyen sebepten dolayı kavga çıktı. 2 kişinin aday olduğu muhtarlık seçiminde kavga sırasında B.Ş.’nin (28) tüfekle ateş etmesi sonucu kavgayı ayırmaya çalışan 18 yaşındaki Erdem Türk’ün vücuduna kurşun isabet etti. 

 

 

Aldığı kurşunla ağır yaralanan Erdem Türk, olay yerine gelen ambulansla Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne getirildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Türk kurtarılamadı. Olayda mevcut muhtar ve muhtar adayı Şahin Yalçın da kolundan yaralandı. Öte yandan olayda kendisini bacağından vurarak yaralanan B.Ş. de tedavileri edilmek üzere Yozgat Şehir Hastanesi’ne getirildi. 
Olay sonrası hayatını kaybeden Erdem Türk’ün oy kullanmak için Ankara’dan Küçükincirli köyüne geldiği ve üniversiteye hazırlandığı öğrenildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 21
  • Mustafa Çoban 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhtarlığı işsizlere verin 50binde fazla adam iş sahibi olur en azından emekliyi kazandırıyor devlet.
    Cevapla
  • yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    olan çocuğa oldu
    Cevapla
  • hayydangeldim 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüm sorun ysk nın muhtarlık pusulalarını kendinin hazırlamamış olması : Taraflar pusula koyma bahanesi ile sürekli karşı karşıya geliyor olmayan düşmanlıklar bu sebeple bile oluşuyor. Kabinlere oy pusulası bahanesiyle gelenler Kargaşaya neden oluyor. Bu seçimde muhtarlık sandıklarının birleştirilmeside ayrı bir sorun teşkil ediyor. Başka zarfa koyacağını düşünen seçmenler muhtarlık oy pusulasını zarfa koymadılar. İstanbulda ak partinin oylarının bunu bahane ederek iptal edildiği söyleniyor.
    Cevapla
  • Adm 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kavgaların sebebi muhtarlara verilen maaşların çokluğundan kaynaklanmaktadır.
    Cevapla
  • muhittin 4 yıl önce Şikayet Et
    Köylere birşey demiyorum ama, şu mahalle muhtarlıkları kaldırılması gerekir, doğru dürüst görevleri de yok, sırf maaş almak ve silah sahibi olmak için aday oluyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!