Mehmet Özhaseki'den önemli açıklamalar

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, sonuçlara yapılacak itirazlarla ilgili "İlle de sonuç değişsin diye bir gayretimiz yok. Sadece milletin iradesi sandığa nasıl gitmişse o şekilde tecelli etmesini istiyoruz" dedi.

GİRİŞ 01.04.2019 17:36 GÜNCELLEME 01.04.2019 18:21
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin açıklamalarından satır başları; 

 

 

Gittiğimiz her yerde güler yüzle karşılaştık. Bizleri Ankaralı hemşerilerimizin sevdiğinin inandığının farkındayız. Önümüzdeki günlerde inşallah hayırlı sonuçlar alırız. İtirazlar yapılıyor. Bunun nedeni atılan bir oyun bile zayi edilmemesi. Çıkan sonuç ne olursa bizler tarafından kabul görecek. Biz teşkilatımıza mensuplarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. 

İlle de sonuç değişsin diye bir gayretimiz yok. Sadece milletin iradesi sandığa nasıl gitmişse o şekilde tecelli etmesini istiyoruz. Bunun peşindeyiz. Ömrümüz demokrasi mücadelesiyle geçti. Bugün de aynı söylediğimiz kurallara uygun davranacağız. Bir yerde 201 oy Binali Bey almış. 201 oy İşçi Partisi'ne yazılmış. Hata da olabilir kasıt da olabilir. Binlerce bariz hatalar var. Aynı şekilde Ankara'da da hatalar var. 

 

 

YORUMLAR 44
  • iğneli_Yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    Özhaseki Sen seçim kampanyasını başlattiğin zaman Sayın Melih beyi dışlayınca kaybettin
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ANKARAYA DA İTİRAZ EDİLSİN. Uyumayın.
    Cevapla
  • TÜRK OĞLU TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben ce İlk defa doğru tesbit farkın en az yüzde on olması lazımdı yüzde üç az
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizinde çıkıp ağlamanız hiç yakışmıyor, sandık kurullarına en az chp kadar sahip çıksaydınız. Bu gün bu durum sizden fazla Ak partiye gönül vermişleri üzüyor.
    Cevapla
  • ismail arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ak Pari teşkilatları kendilerine düşen görevi yeterince yerine getiremediler. Cumhurbaşkanının gölgesinde müthiş bir rehavet var. Yazık değilmi başkana ? Başkan bunu hakketmiyor. Teşkilatlar ya değiştirilmeli ya da kendilerine getirilmelidirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması