Polonya’da hemzemin geçitte, arka tekeri raylara sıkışan bir ambulansa tren çarptı. Doktor ve bir sağlık görevlisinin öldüğü kaza, istasyonun güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kaza, Polonya’nın Poznan bölgesinde yer alan Puszczykowo şehrinde meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir ambulansın hemzemin geçit üzerindeyken bariyerin aşağı inmesi sonucu karşıya geçemediği görülüyor. Ambulans sürücüsü geri geri gidip hemzemin geçit üzerinden çıkmaya çalıştığı sırada ise ambulansın arka tekeri demiryolu rayına sıkışıyor. Sıkıştığı yerden çıkmaya çalışan ambulansa, karşıdan gelen tren hızla çarpıyor ve aracı metrelerce sürüklüyor.

Kaza sonrası polisin yaptığı açıklamaya göre, ambulansta bulunan bir doktor ve sağlık görevlisi olay yerinde hayatını kaybederken, ambulans sürücüsü ise ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Ayrıca, Katowice’den Gdynia’ya hareket etmekte olan trenin kaza sonucu raydan çıktığı, fakat makinistin ve yolcuların kazadan etkilenmediği ve olayla ilgili de soruşturma başlatıldığı belirtildi.
 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • ÇAKIR 08.04.2019 10:13
    Ambülans şoförünün basireti bağlanmış resmen ölüme gitmiş . doktorla, sağlık görevlisini ödürmek istedi ellaam...
  • vatandaş rıza 06.04.2019 21:16
    şoförün bir hatasından ölüm böyle geliyor işte fakat ecel geldimi geldi gerisi aslında saderce bahane..
  • birisi 06.04.2019 17:18
    ecel gelince gözler kör, kulaklar duymaz, hele de akıl bir alem oluveriyor. öyle masa başından ahkam kesmek hangi akla hizmet. bakalım bizim vedamız nice ola. vesselam...
  • Ali 06.04.2019 15:44
    Ecel gelmiş
  • hıghlander 06.04.2019 13:28
    önce sola sonra sağa bakıp,150 m. mesafeden daha yakın tren ışığı yoksa,bariyerleri kırıp geçip gitmeli idi,...bariyer inmiş,tren geliyor belli ve hangi yerden çıkacağı belli değil(olsa ne yazar)...kır geç kardeşim...acil durumlarda refleks,bağımsız ve radikal karar alabilme ve hızla uygulama önemli..
Daha fazla yorum görüntüle