Suriye’nin Haseke kentine bağlı Kamışlı ilçesinde, terör örgütü PKKYPG'lilerin konvoyu Mardin’in Nusaybin ilçesinden görüntülendi. 

Nusaybin ilçesine 500 metre mesafede bulunan Kamışlı kentinde PKKYPG terör örgütü mensuplarına ait konvoy hareketliliği yaşandı. Teröristlerin kullandığı 10 araçlık konvoyda, ağır silahlı kamyonetler yer alırken, Nusaybin'in karşısında geçerken siren çalmaları dikkat çekti. Konvoy bir süre sonra gözden kaybolurken, aynı yol güzergahında bu kez TIR'a yüklenmiş teröristlere ait paletli zırhlı araç görüldü.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Dede 07.04.2019 19:29
    Tankın 3 lü oçak savar var uçakla Vurulması lazım nereye park etttiylerse Vurulsun
  • Misafir 07.04.2019 17:53
    Adamlar beka.sorunu derken birileri domatesi eyt yi ekonomiyi bahane ederek ve oy vermeyerek her sıkıntının ortağıdırlar akp yimi cezalandirdilar yoksa kendileri dahil Tüm TÜRKİYE'YİMİ GÖRECEĞIZ İNŞAALLAH yanlışlar yokmuydu tabiki var hepimiz istemediği hatalar var ama yazık olacak bize korkum odur fetö chp pkk iyi parti bir oldu ve istediğini aldı secimde hile hırsızlık hepsi var ysk secimleri iptal etmelidir millette aklini başına almalıdır
  • Diyarbekirli 07.04.2019 15:00
    Zalim amerika resmen ikinci israil devletini kuruyor. Daha neyi bekliyoruz anladım. Allah sonumuza hayırlı kılsın. Devletimizi kötülüklerden muhafaza etsin inşallah.
  • Eyyubi 07.04.2019 14:14
    içinde abde askerleri vardı, yoksa siren çalmak bir yana dursun ıslık bile çalamazlardı.
  • KaraMurat 07.04.2019 13:46
    Yorumlara bakiyorum da sanki sokak kavgasi yapmasi lazim . TSK lerinin. Devlet bizim gibi haraket etmez, plani projesi olur. Ben vurdum oldu, devletler anlayişinda olmaz.
Daha fazla yorum görüntüle