Oğlunun öldüğünü duyan anne 3 saat sonra hayatını kaybetti

Denizli'de kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede oğlunun öldüğü haberini alan anne, 3 saat sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Oğlunun öldüğünü duyan anne 3 saat sonra hayatını kaybetti
Oğlunun öldüğünü duyan anne 3 saat sonra hayatını kaybetti
GİRİŞ 08.04.2019 16:05 GÜNCELLEME 08.04.2019 16:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Denizli’de kansere yenik düşen oğlunun öldüğünü öğrenen 83 yaşındaki anne, acı haberi aldıktan 3 saat sonra kalp krizi geçirerek vefat etti. Yaşlı kadının kalbi oğlunun acısına 3 saat dayanabildi.

OĞLU MÜCADELEYİ KAYBETTİ

Denizli'de bir süredir kanser tedavisi gören 63 yaşındaki Reşat Kalaycı, dün öğle saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi Çal’ın Ortaköy Mahallesi'nde alan Kalaycı’nın annesi Ayşe Kalaycı (83) aniden fenalaştı. Evlat acısına dayanamayan anne, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Oğlunun ölümünden 3 saat sonra vefat eden annenin de ölümü aileyi yasa boğdu.

"HEPİMİZİ ÜZDÜ"

Anne ile oğul bugün öğle namazının ardından Ortaköy mezarlığında gözyaşları içinde defnedildi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Başkan Yardımcısı Adnan Tatar da cenaze törenine katıldı. Başkan Akcan, "Ayşe annemizin yaşlı kalbi, evlat acısına dayanamamış. Kalaycı ailesine ve Ortaköy’e başsağlığı diliyorum. Merhumların mekanı cennet olsun. Anne ile evladının 3 saat arayla ölümü hepimizi üzdü" dedi.

YORUMLAR 2
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah ikisininde
    Cevapla
  • Hfk 5 yıl önce Şikayet Et
    Kanserin çaresi yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!