16 ilde operasyon! Çok sayıda gözaltı

GAZİANTEP merkezli 16 ilde, FETÖ/PDY'nin 'Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanması'na yönelik düzenlenen operasyonda, 32 kişi gözaltına alındı.

16 ilde operasyon! Çok sayıda gözaltı
16 ilde operasyon! Çok sayıda gözaltı
GİRİŞ 10.04.2019 14:33 GÜNCELLEME 10.04.2019 15:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen, FETÖ/PDY'nin 'TSK yapılanması' soruşturması kapsamında, 32 kişi için gözaltı kararı çıkarıldı. Polis ekiplerinin ​Gaziantep merkezli 16 ilde, eş zamanlı düzenlediği operasyonda, aralarında muvazzafların da olduğu 22 kişi, dün gözaltına alındı. Bugün devam edilen operasyonlarda 10 kişi daha gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin, 'mahrem imamlar' tarafından ankesörlü telefonlarla ardışık olarak arandığı belirlendi. Emniyette 32 kişinin işlemlerinin sürdürüldüğü belirtildi.

 

 

YORUMLAR 4
  • TÜRKİYE'M 5 yıl önce Şikayet Et
    Soysuz haçlı zihniyeti bitmedi. Vatan hainleri bunlar içeride çürüsünler .
    Cevapla
  • hemmet 5 yıl önce Şikayet Et
    İDAM ne zaman gelecek? Bekliyoruz.
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    polis ve askerlerin yuzde 70-80 Feocu oldugu kesinlesti..Adliyelerinda aynen oyle..bunlarla basetmek icin,milliyetci muhafazakar vede Darbelere karsi gelen memurlar,idareciler bulunmali..Kpss ile bunlarla mucadele edccek memur bulamazsiniz..dik duran sehit olmayi goze alan asker,polis,Hakim ve Savci ve memur olmadiktan sonra bu ulke derin Amerikanin eninde sonunda eline gecer..disa bagimli dis destekli Tarikatlara dikkkat...
    Cevapla
  • wwwww 5 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda seçimlere hile karıştıranları tutuklayın onlar ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. yurtdışı çıkış yasağı koyun. bu sandıkta görev alanlara . üst akılın emriyle organize yapmışlardır bu işleri . sehven yapılan iş değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı