Ankara'daki köpek katliamında yeni gelişme

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 16 sokak köpeğinin zehirlenerek telef olmasıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 11.04.2019 10:47 GÜNCELLEME 11.04.2019 10:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliğince Batıkent semtinde sokak köpeklerinin zehirlenerek öldürüldükleri iddialarını soruşturmak üzere oluşturulan ekibin çalışmaları sonucu gözaltına alınan L.Ö, M.D. ve A.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 

 

Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi. 

Ankara'da önceki gece Batıkent bölgesine minibüsle gelen kişilerin bıraktıkları tavuk etinden yiyen 16 sokak köpeği telef olmuş, bazıları da veteriner kliniğinde tedavi altına alınmıştı. 

YORUMLAR 7
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede köpekler kediler biranda gündeme nasıl oturdu bence bu iyice araştırılsın. Eğer bizde acımasızlık bu derece olduysa vay halimize. Lakin organizeli ajanlar tarafından yaptırılmış olabilir , sırf Türk milletinin canını sıkmak için olamaz mı! Benim tezim şu. Düşmanlarımız bize karşı Her alanda savaş halinde.
    Cevapla
  • umut mesajı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ankara Yenimahalle fetöcülerin çöreklendiği yer değil mi. bazı aselsan mühendisleride orda şehit edilmedi mi. zavallı fetecüler yine kendi köpeklerine umut mesajı vermek için yapmışlardır. fetönüz de geberdi lainler. o öldürdüğünüz hayvanların ahı sizden ziyadesiyle çıkar. hadi bakalım. Allah büyüktür.
    Cevapla
  • rumuz 4 yıl önce Şikayet Et
    diğer kapıdan bırakırlar
    Cevapla
  • Zeyneppp 4 yıl önce Şikayet Et
    Vicdansizlar . Acımayın bunlara kıyamam aç olan masum köpekleri nasıl böyle bir tuzak kurulur. Onlar bizlere emanet.... içeriye atın bu zalimleri .... çıkmasınlar sürünsünler ac kalsınlar
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    o köpekler birilerine saldırıp yaralasaydı yada ölseydi suç lu kim olacaktı. bence haddinden fazla köpek var ankarada başıboş dolaşan, nerde ne yapacaklarını bilemiyorsun. hayvansever geçinenlerin bi sevdiklerine saldırdığında görürüm ben onların hayvan sevgisini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün