Teslim olan terörist 'Kavala' gerçeğini itiraf etti

Gezi’nin finansörlerinden Kavala’nın PKK ile ilişkisini örgütten kaçarak ifade veren teröristler ortaya çıkardı. Z.İ: Kampa yardım eden Kavala’dan jeneratör istedik, tutuklu olduğu için gönderemedi.

Teslim olan terörist 'Kavala' gerçeğini itiraf etti
Teslim olan terörist 'Kavala' gerçeğini itiraf etti
GİRİŞ 12.04.2019 11:41 GÜNCELLEME 12.04.2019 11:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Beyoğlu’ndaki Gezi olaylarının ana finansörlerinden Osman Kavala’nın, PKK’ya insan kaynağı sağlayan ve yönetimi tamamen örgütün elindeki Mahmur Kampı’na yardım ettiği belge bulundu. 'Türkiye Cumhuriyet hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini engellemeye teşebbüs' ve 'Gezi olaylarını finanse etmek' suçlarından yargılanan Kavala'nın, yardımı terör örgütünden kaçarak teslim olan PKK'lının ifadeleri ortaya koydu.

Terörist Z.İ, kampların ihtiyaçlarının Türkiye’deki bazı işadamları tarafından da karşılandığını belirterek ''Bu iş adamlarından birisi de Osman Kavala’ydı. Kavala’ya ihtiyaçları bildiren evrak, kurye tarafından adresine elden götürülürdü. Kampın jeneratör ihtiyacı için de kurye ile talepte bulunuldu ancak o tarihte tutuklu olduğu için teslimat yapamadı” diye konuştu. Mahmur Mülteci Kampı imzalı yazıda “Sayın Osman Kavala; Kamp için 1000 KWA Dizel Otomatik Kabineli jeneratör ihtiyacı bulunmaktadır. Sunacağınız destek için şimdiden teşekkürler'' dedi. 

 

 

ERDOĞAN UYARMIŞTI 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Mahmur’a dikkati çekmişti. Erdoğan ''Mahmur çok önemli. BM’nin Mahmur meselesini de halletmesi lazım. Mahmur bir kuluçka yuvasıdır. Ban Ki Moon ile bunları çok konuştum. Bu meseleyi çözmezseniz vururuz. Kandil nereden besleniyor sanıyorsunuz? Mahmur’dan'' açıklamasını yapmıştı.

 

 

MÜLTECİ KAMPI OLARAK GÖRÜNÜYOR

Söz konusu kamp, resmiyette Birleşmiş Milletler (BM) Mülteci kampı görünümünde. Irak’ın Musul kentinde bulunan kamp, Erbil’e yaklaşık 100 kilometrede bulunuyor. BM tarafından 1998 yılında oluşturulan kamp, 1994 yılında Türkiye’nin Irak sınır köylerinde yaşayanların güvenlik gerekçesiyle tahliyesinden sonra buraya sığınanlardan oluşuyor. Kampta yaklaşık 12 bin kişinin yaşadığı tahmin ediliyor. Sözde bir mülteci kampı olan Mahmur, fiiliyatta terör örgütü PKK’nın lojistik üslerinden biri olarak faaliyet gösteriyor. 

YORUMLAR 11
  • Erhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık bunuda ifşa. Edin Osman Kavala aynızamanda kvk nında Sahibi
    Cevapla
  • Birlik vakti 4 yıl önce Şikayet Et
    BM. denilen örgüt zaten terör imalattcisi Abd.nin örgütü olduğuna göre BM. nin Mahmur Kampınında hakikatte terorist bahçesi olması gayet normaldir. O halde Masumları, Zalimlerden ayıracak şekilde Kamp vurulup kurutulmalıdır.
    Cevapla
  • yallah şöför 4 yıl önce Şikayet Et
    tam isabetli tutuklama. işte kavala denen terörist pkk. işte geziciler işte şeytanlar hepsi belirli.
    Cevapla
  • Kansızlar 4 yıl önce Şikayet Et
    Kavala denen bu yaratığı ülkemdeki hapishanede yatmasına bile karşıyım. Ülkemden def olup gitsin.
    Cevapla
  • Doğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Neyin ne olduğu belli zaten. Sadece bunları halledecek birlik beraberlik ve irade lazım. Güç lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması