Ailece okulu basmışlardı, anne tutuklandı!

Denizli'de, 8'inci sınıf öğrencisi K.B.Ö.'nün (14) Disiplin Kurulu kararıyla okuldan atılmasının ardından okul müdürü ve 2 yardımcısını darbettikleri gerekçesiyle gözaltına alınıp serbest bırakılan anne Sebahat Ö., baba Sezai Ö. ve amca Osman Ö., Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine tekrar adliyeye sevk edildi.

Ailece okulu basmışlardı, anne tutuklandı!
Ailece okulu basmışlardı, anne tutuklandı!
GİRİŞ 13.04.2019 09:47 GÜNCELLEME 13.04.2019 09:58
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Sebahat Ö. tutuklanırken, Sezai Ö. ve Osman Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan Sebahat Ö. cezaevine götürülüken oğlu K.B.Ö.'ye sarılıp, öptü. 

 

 

Sırakapılar Mahallesi'ndeki Sevil Kaynak Ortaokulu'nda öğrenim gören 8'inci sınıf öğrencisi K.B.Ö., geçen salı günü, bazı öğrencilere tacizde bulunduğu iddiaları üzerine Disiplin Kurulu kararıyla okuldan atıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de bildirilen karar doğrultusunda K.B.Ö. okula alınmadı. Eve dönen K.B.Ö., durumu annesi Sebahat Ö., babası Sezai Ö. ve amcası Osman Ö.'ye anlattı. Anne, baba ve amca beraberlerine K.B.Ö.'yü de alıp, okula gitti. İddiaya göre aile, Okul Müdürü Ahmet Ferit Akgün ile Müdür Yardımcıları Yusuf Zengin ve Mestan Tarık Ertunç ile tartışıp, saldırdı. İhbar üzerine okula gelen polis, Sebahat Ö., Sezai Ö., Osman Ö. ve K.B.Ö.'yü gözaltına aldı. Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedavi ettirilen Yusuf Zengin'e 5 gün, Mestan Tarık Ertunç'a da 2 gün iş göremez raporu verildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

 

 

Gözaltına alınan 4 kişi ise ifadelerinin ardından geçen çarşamba günü, 'görevi başındaki kamu görevlisini darp, hakaret ve küfür' suçlamalarından adliyeye sevk edildi. Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından adliyeye sevk edilen K.B.Ö. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Annesi, babası ve amcası ise tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, üç kişiyi adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

BAŞSAVCILIK İTİRAZ ETTİ

Üç kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılması kararına, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. Başsavcılığın başvurusunu değerlendiren Sulh Ceza Hakimliği Sebahat ve Sezai Ö. ile Osman Ö. hakkında tutuklama istemiyle yakalanma kararı çıkardı. Polis tarafından bugün tekrar gözaltına alınan Sebahat Ö., Sezai Ö. ve Osman Ö., adliyeye sevk edildi. Tekrar alınan ifadelerinin ardından Sebahat Ö. tutuklanırken, Sezai Ö. ve Osman Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan Sebahat Ö. cezaevine götürülüken oğlu K.B.Ö.'ye sarılıp, öptü. Bu sırada çevredeki diğer yakınları gözyaşlarını tutamadı. 

YORUMLAR 38
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. Cahil anne baba cahil çocuk. ....
    Cevapla
  • Mbasaran 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun savcı ve hakime. Hiç duygu sömürüsüne gerek yok. Saldırıya uğrayan öğretmen ve diğer kamu çalışanlarıda ana kuzusu. Yapan cezasız kalmasın ki saldırılar olmasın
    Cevapla
  • Isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Cezalarını ceksinler. Amcasıyla babasını da içeri atsınlar . Öğretmenlere saldırmanın bedelini ödesinler de akılları başlarına gelsin.
    Cevapla
  • Mustafa Coban 5 yıl önce Şikayet Et
    Hem oğlun milleti taciz etsin sonra gel birde devlet memuruna vur güzel memleketmis.
    Cevapla
  • kamber 5 yıl önce Şikayet Et
    Kazık kadar oğlan güya 8. sınıf öğrencisi(!). Annesinin boyundan uzun, anne oğlunun yaptığından utanıp başını yere eğip okul idaresi , mağdur öğrenci ve ailelerinden özür dileyeceğine müdür ve müdür yardımcılarını darp edip iyi bir marifetmiş gibi oğlunu öpüyor. Öğretmene uygulanan şiddet ise kimsenin umurunda değil. Acilen temel eğitim kurumlarında da etkili bir disiplin yönetmeliği getirilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü